A Windows 7 elfut régebbi Pentium processzoron?
Figyelt kérdés
Ismerősöm mondta, hogy neki simán fut a Windows 7 egy 3,X ghz P4 procin. Tudom a MS leírása szerint elég, de mindenhol azt mondják, hogy egymagos processzoron szenvedés bármelyik modern Windows.2015. okt. 2. 18:02
1/13 anonim válasza:
Valóban az.Gondolom párosul mellé 1GB RAM és harmat gyenge VGA.Szerintem egyél rá 1 Xubuntu-t.Az modern rendszer kis gépigénnyel.
2/13 anonim válasza:
Lehet egy 32 bites (nem jut eszembe a neve, de a leggyengébb, vagyis amiben a legkevesebb + dolog van) Win 7. A Win 7 sem a legújabb rendszer, a procihoz képest új :D
3/13 anonim válasza:
A Windows 7 Started Netbook-ra való.A memória nagy részét úgy is a böngésző eszi fel.De ha még rendszer is lassú akkor meg még lassabb lesz.
4/13 anonim válasza:
Ja igen Starter!!! De régebbi gépre XP-t kell rakni! Egy 32 bites XP tökéletes erre a gépre. Nem kell rá 7.
5/13 anonim válasza:
Én Xubuntu-t javasoltam.
Az Xp-hez képesti előnye(sőt az összes Windows-zal szemben):Kevés memóriával is beéri.
Van rá támogatás.
Nem kell rá vírusirtó.
Ingyen van.
Elemekre bontható ezért a maximumot ki lehet hozni a régi vasból.
6/13 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a tanácsokat, de nem az enyém a gép, mint írtam egy barátomé tőle hallottam és érdekelt. (Csak mert kb egy hónapja ajándékoztam el az én régi P4-emet és már kezdtem megbánni :-)
2015. okt. 2. 18:53
7/13 anonim válasza:
nekem futott a win 7 rajta 2,8 ghz-es p4 procival, 1 gb rammal és egy radeon 9600-as vga-val
8/13 anonim válasza:
Értem én hogy elfut de nem mind1 hogy milyen sebességgel,gondolom elég sok türelmed volt....
9/13 anonim válasza:
olyan lassú volt egy 10-15 perc volt mire betöltött
a böngészésről ne is nagyon beszéljünk
10/13 anonim válasza:
kérdező, szerintem mondd meg az ismerősödnek, hogy rakjon fel egy 32 bites XP-t! jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!