Jó a PC konfigurációm?
Összerakás után szépen ment pár hónapig, utánna újratelepítettem windows 7 64 bit (ssd-t kaptam és arra tettem) és azóta ha játszani akarok pl. a league of legendsen vagy a gta 4-en, akkor mindig szaggat (nem nagyon hanem mikroszaggatások). De ha újraindítom mindig a gépet akkor normálisan fut. Mitől van ez?? Nem passzolnak össze az alkatrészek?
Alaplap: Asrock 980DE3/U3S3
Videókártya: Gigabyte gt 730 2gb ddr3 128bit
Processzor: Amd Fx 4300 4x 3,8 ghz
Ram: 8gb Kingston Hyperx ddr3 1600mhz
Merevlemez: Kingston Hyperx 240gb SSD
Tápegység: 500 w azt hiszem
videokártya minimum r7 260x 2gb
processzor minimum 860k / fx-6300
ram 2x4 gb
merevlemez 1T WD HDD
És ne valamilyen kinai táp legyen. Chieftec CTG-500 jó lesz.
valaki nagyon átvert ezzel a géppel.. cseréld a gyári hűtést és vegyél egy normális tápot ha a jelenlegi nem a minőségibb kategóriába tartozik..
és aki csinálta ezt a gépet szidd le hogy soha többet nem hallgatsz rá
"valaki nagyon átvert ezzel a géppel.. cseréld a gyári hűtést és vegyél egy normális tápot ha a jelenlegi nem a minőségibb kategóriába tartozik..
és aki csinálta ezt a gépet szidd le hogy soha többet nem hallgatsz rá"
ez a kommentelő le írta neked egyszer erre megint bele ugranál a hülyeségbe ????!!! előre össze rakott gépet nem veszünk !!! írd le mennyi pénzed lenne rá és össze rakják neked !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!