Az operációs rendszer újratelepítése megoldhatja a játékokban fellépő FPS laggot, ha a konfigurációm jóval jobb mint a játékhoz szükséges, de ennek ellenére akadok?
Az a problémám,hogy a GTA San Andreas multiban, a Multi Theft Auto multiplayerén játszva FPS laggot tapasztalok,minden háttérben futó alkalmazást (utorrent,stb) bezárok. A vírusírtót lefuttatását követő játék már élvezhetőbb,de csak kb 5-10 percig,utánna megint elkezdődik az akadás :( Lehetséges,hogy a szerveren levő túl sok objektum terheli le a gépemet,vagy mi lehet a probléma?
A játékhoz AJÁNLOTT rendszerkövetelmény:
Processzor órajel: 1500 Mhz
Memória: 384 MB
Video memória: 128 MB
Op. rendszer: -Windows 2000
-Windows XP
Videókártya: 128 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better)
Processzor: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better)
Helyigény: 4700 MB
Nekem ilyen konfigurációm van: Intel Dual Core 2.8ghz, 2GB ram, ATI X1600 512mb, Windows XP Service Pack 3.
(Tudom a videókártyám elavult kissé,de számomra akkoris rejtély,hogyha az alapjátékot viszi,akkor multin miért akad a játék,a netem tökéletes,más internetes játékban nem laggol pl: WoW)
Válaszaitokat előre is hálásan köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!