Aliexpressz probléma, van olyan aki jártas ebben a világban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lehet pont nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni. Rendelni szerettem volna az aliexpreszről terméket, és nem engedélyezi a fizetést. Lefordítva kb annyit írnak hogy nem sikerült a fizetés vegyem fel a bankommal a kapcsolatot. Őket hívtam, náluk nincs semmi probléma. Olyanok segítségét kérném akik jártasak az ali világában. Sok terméket rendeltem már, ma ért ide egy, lehetséges hogy a sok függőben lévő tranzakció miatt nem engedi? Vagy mi lehet a probléma? Többször is próbáltam, egyenlegem bőven fedezi a vásárolni kívánt termék értékét. Köszönöm2015. szept. 30. 10:45
1/1 @Moncsi@ válasza:
Nekem is ugyanezt írja ki! 4-5 nappal ezelőtt még rendben tudtam vele fizetni, de ma már nem engedi! A banknál nekem is minden oké! Ha találtál megoldást, kérlek irj nekem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!