Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem túl rég óta windows 10...

Nem túl rég óta windows 10 fut a laptopomon, amivel eddig semmi probléma sem volt.2-3 napja nem nyitja meg a képeket. Többi lennebb. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Azt írja ki, mikor megpróbálok megnyitni egyte, hogy "there is a problem with photos.Contact your system administrator about repairing or reinstalling this" meg azt, hgy "this app failed to lunch because it's trial license expired" Megértettem én, hogy mit jelent, csak akárhogy próbáltam nem tudok mit csinálni, habár lehet csak én vagyok tök nyomi e téren. Ötletek? HEELP

2015. szept. 28. 19:56
 1/5 CspCsj ***** válasza:

Windows 10 aktivált?

Gépház > Frissítés és biztonság > Aktiválásnál mit ír?

[link]

2015. szept. 28. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
azt írja hogy aktiválva van a windows 10
2015. szept. 28. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Az op.rendszer nem aktivált (a próbaidő lejárt): "this app failed to lunch because it's trial license expired"

Aktiválni kell!!!

Telepíts fel egy normális képnézőt, pl. ezt: [link]

2015. szept. 28. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha viszont az op.rendszer aktiválva van, akkor valószínűleg nem a Windows beépített képnézőjét használod, hanem egy fizetős képnéző programot, aminek a próbaideje lejárt.
2015. szept. 28. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2015. szept. 28. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!