Lécci adjatok tippeket a címhez! Szeretnék egy blogot készíteni, de a cím nagy fejtörést okoz! Valami tippek a címhez? Tessék a bevezető nagyjából lent! :
A neve Lora Lindy Evans, de a barátainak csak Lú. 16 éves és Londonban él apjával és testvéreivel.Anyja meghalt és az apja orvos és csak nagyon ritkán látja őt mivel hajnaltól hajnalig dolgozik. Van egy bátyája. David Evans-nek hívják, 18 éves és velük él. Ő az-az igazi rosszfiús, de nagyon jó tesók. Van még egy kistesója is Nina :) Ő csak 3 éves. Nagyon cuki és jóformán nekik kell rá vigyázni, apjuk helyett.
Van 2 legjobb barátja - egy fiú és egy lány - Caleb Blake és Lexy Ford. Neki is van egy kistesója: Zed. Ő 4 éves. Lexynek is van egy kistesója, Sofi. Sofi is 3 éves, úgy mint Nina. Mind a 3 együtt szoktak játszani. Nagyon jól elvannak, szinte "tesók".Lexynek van egy 17 éves bátyja, Chris. Helyes,igazi álompasi, gyönyörű barna szem, kidolgozott test és nagyon kedvelik egymást Lorával, de neki már van fiúja.A neve Zack és 17 éves. Gyönyörű tengerkék szeme van és csodálatosan jól kidolgozott teste. Ő is rosszfiús álompasi, vezéregyéniség vagy hogy mondjam Sok baráta van Lorának és gyakran szoktak hülyülni.Van sok ribi az osztályban és van egy pár "riválisa" - Alíz, Bianka és Christina - akik közül Bianka a legrosszabb. Ő egyel fölötte jár és mindig a pasiját érdekli, de nem hiszem hogy őt érdekelné. És most egy kicsit Róla! Szőkés-barna haja van, nem visszahúzódó. Ő olyan lány, aki inkább fiúk társaságában érzi magam jól (nem pasizás céljából), de persze vannak lány barátai is. Szeret táncolni - balett és a hipp-hopp a kedvence - imádok enni de ez nem nagyon látszik meg rajta. Nem plázacica, csak ritkán mennek shoppingolni, bár Lexyvel szoknak járni oda néha pénz nélkül csak úgy próbálgatni, ha van kedvük. Imádja a sportot !! Focizik és fut. Ezek nélkül nincs élete. Olyan neki mint a levegő !
Na milyen? :D És milyen címet adnátok neki?
A mondatalkotás tényleg borzasztó, megfájdult a fejem miközben olvastam, de lesz ez jobb is. Rövidek a mondatok, szóismétlés és nem minden kifejezés van átgondolva ("Van 2 legjobb barátja" - ennek semmi értelme)
A címet pedig neked kell kitalálni, egy fél mondatos összefoglalás, ami kör épül az írás.
"bátyája"
"Van 2 legjobb barátja - egy fiú és egy lány - Caleb Blake és Lexy Ford. Neki is van egy kistesója: Zed."
Szerintem érthető, hogy mire gondoltam. Helyesírás, mondatalkotás, egyeztetések, kohézió teljes hiánya, szóismétlések.
De ez miről szól? Csak egy átlagos lány mindennapjai? Ezek a szereplők, de mi a történet? Keríts valami alapsztorit, ami miatt ezt a lányt érdemes kiemelni, ami miatt érdemes arra, hogy ez a Lora legyen a főszereplő.
Annyit tanácsolnék, hogy Alíz helyett Alice legyen, Bianka helyett Bianca, mivel Angliában játszódik, tehát az ő nevük is angol legyen, mint a többieknek.
A szereplők meg ne legyenek ennyire tökéletesek, próbáld meg a hibákat is kihangsúlyozni, hogy realisztikusabbak legyenek. Ne legyen álompasi, hiszen senki sem tökéletes, hibákkal sokkal vonzóbb lehet egy szereplő.
Mint írtam, nem értem pontosan, hogy mi a történet, ezért nem nagyon tudok címet írni, de megpróbálok:
Lora Evans gimnazista évei
Lora Evans vicces élete
Életem Londonban/Lora Evans élete Londonban
Lora Evans - ilyen kamasz volt ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!