Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Használtan vettem egy laptopot...

Használtan vettem egy laptopot. Eddig nem okozott ez fejtörést, de most nem tudom mi van. (? )

Figyelt kérdés

Kaptam egy meghívót egy letöltős oldalra, de mikor az aktiváló linket használtam, ez az üzenet fogadott:

"Hiba történt!

Sajnálom, az IP címedet már használták előtted. Ha úgy gondolod ez nem így van, lépj kapcsolatba velünk!"

Ilyenkor mi van? a többi hasonló oldal is allergiás az ilyenre?

2013. jún. 5. 19:05
 1/1 anonim ***** válasza:

valszeg vagy te voltál már ezeken az oldlakon és ki lettél tiltva. vagy a szolgáltatód 1 külső ip-t használ és az ö kuncsaftjai vannak már kirugva.

kérj egy másik külső ip-t a szolgáltatótól ha nem tud adni akkor irj a site adminnak hogy mi a fennálás a több ip-vel. és ha elhiszi beebged (álltalában nem szokták)

2013. jún. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!