Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom újra aktiválni...

Miért nem tudom újra aktiválni a Windowst?

Figyelt kérdés

Eredeti Windows 7-et kaptam az asztali gépemhez amikor vettük és be is frissített a Windows 10-re kb 2 hónapja. Pár napja vettem egy videó kártyát és tegnap, nem tudom, hogy ennek hatására, de meghalt az alaplapom teljesen. Vettem egy másikat és most megint jó a gépem. De a Windows megint kéri hogy aktiváljam. Nem bántottam semmit, minden ugyanúgy maradt ahogy volt. A win is a régi maradt.

De amikor belépek hogy aktiválni akarom, és rámegyek hogy új termékkulcs megadása, akkor ott megáll minden és nem csinál semmit akárhányszor próbálkozom.

Hogy lehetne aktiválni megint? Nem szeretném újra telepíteni, mert akkor megint befrissíteni, meg minden, az tök sok idő.

2015. szept. 26. 09:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért előbb érdemes lenne egy újrahúzás elsőre, de szerintem a win7 a régi alaplaphoz volt mint OEM verzió, most más gépnek érzékeli a gépedet.

Hívd fel a Microsoftot lehet segítenek. Ez csak tipp.

2015. szept. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!