Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A párom otthonról belenéz a...

A párom otthonról belenéz a gépembe. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdés hogy hogyan lehetséges ez?Két különböző háztartásban élünk,de ö valahogyan vissza tudja olvasni(otthonról)az én számítógépemben lévő dolgokat.Pl.:az elküldött msn üzeneteimet,hiába nem mentem le azokat a gépemre,de ő akkor is valahogy látja és olvasgatja:D

Ez tulajdon képpen nem is probléma csak kiváncsi lennék hogy hogyan?:D

Nem azért kérdezem mert én is bele néznék az övébe,hanem csak puszta kíváncsiságból érdekel hogy télleg létezik ilyen?Ennyi erővel akkor más is belelát a gépembe???

2010. márc. 14. 14:12
1 2
 11/17 anonim válasza:
vagy esetleg nézd meg a billentyűzet és a gép közötti kábelt h nincs e berakva közé egy kis kütyü. :) felfogod ismerni. :) esetleg még a hálókábelnél is nézz szét. szerintem inkább így tolja mint progival.
2010. márc. 14. 14:30
 12/17 A kérdező kommentje:

Se kütyü,se bezárás :D

Bizalom van,csak szeret mindenröl tudni.Ő vidéki,én pesti,van már egy tönkre ment házassága is,ugyhogy valahol megértem.Nekem nincs takargatni valóm(ezek után meg nem is lesz/lehet).Azért kérdeztelek titeket mert ő nem akarta ezt elmondani hogy hogy csinálta,mindig csak nevetett,hogy engem mennyire érdekelt a téma:D

2010. márc. 14. 14:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Még 1x köszönöm a segítséget!
2010. márc. 14. 14:48
 14/17 anonim válasza:

Szia, biztos beállított valamit a gépeden legutóbb, vagy feltett egy kis segédprogramot, amit te nem ismersz fel.

Itt mar írtak 2 programnevet, realvnc, radmin...

A jobb alsó sarokban óra melletti kis ikonokat nézd végig, esetleg ott megtalálható olyan, amit nem tudod, hogy mire való, akkor lehet az épp az a program.

Van még ilyen is, hogy LogMeIn ,de a windows-nak is van saját olyan funkciója, hogy Távoli elérés, keress rá a gépedben és Ezeket kapcsold ki!

Valószínűleg automatikusan elindul egy kis program a gépeddel együtt! Telepíts fel egy CCleaner nevű ingyenes kis programot. Indítsd el. Ez a gépedet is segít tisztán tartani, letörli az ideiglenes fájljaidat. Na de most:

a baloldali ikonok közül válaszd ki az Eszközök-et, majd pedig válaszd ki az automatikusan induló programok fület.

Copy-zd be azt ide és, megmondjuk, hogy melyiket tiltsd le!

Illetve ugyanitt programok eltávolítása fülön ne távolíts el semmit, hanem jobboldalt mentés szövegfájlba. Ments le a jelenleg telepített programjaid listáját. Copy-zd be ide és mi kiszúrjuk, ha van közte gyanús.

2010. márc. 14. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:

14:29

Markovics :DDD

(látom nem sok embernek esett le)

Amúgy milyen párod? Cipőpár? Ilyen okos cipőd van?

2010. márc. 14. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:

AZ IGAZSÁG AZ, HOGY KÉMPROGRAMMAL LEHETSÉGES.

MEG LEHET AKADÁLYOZNI, HOGY NE LÁSSON A GÉPEDBE, DE CSAK ÚGY, HOGY PL: GOOGLE-BAN KERESEL KÉMPRORAM ÍRTÓ PROGRAMOT ÉS EGY RAKLAP VÁLASZTÉKOT KIAD! :D

ÍGY KERESS RÁ A GOOGLE-BAN A KÉMPROGRAMÍRTÓRA: PL: EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ KÉMPROGRAMÍRTÓ; KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ KÉMPROGRAMÍRTÓ; KÉMPROGRAMÍRTÓ LETÖLTÉSE INGYENESEN; INGYENES KÉMPROGRAMÍRTÓ LETÖLTÉSE; KÉMPROGRAMÍRTÓ INGYENES LETÖLTÉSE; KÉMPROGRAMÍRTÓ LETÖLTÉSE; KÉMPROGRAMÍRTÓ ... ÉS MÉG SOK VARIÁCIÓ VAN, DE AZ TUTI, HOGY TALÁLSZ JÓ KÉMPROGRAMÍRTÓT.

SOK SIKERT!

2010. márc. 14. 17:42
 17/17 anonim ***** válasza:
a gép automatikusan tárolja az MSN beszélgetéseket!
2010. jún. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!