A párom otthonról belenéz a gépembe. Van ilyen?
Az lenne a kérdés hogy hogyan lehetséges ez?Két különböző háztartásban élünk,de ö valahogyan vissza tudja olvasni(otthonról)az én számítógépemben lévő dolgokat.Pl.:az elküldött msn üzeneteimet,hiába nem mentem le azokat a gépemre,de ő akkor is valahogy látja és olvasgatja:D
Ez tulajdon képpen nem is probléma csak kiváncsi lennék hogy hogyan?:D
Nem azért kérdezem mert én is bele néznék az övébe,hanem csak puszta kíváncsiságból érdekel hogy télleg létezik ilyen?Ennyi erővel akkor más is belelát a gépembe???
Köszi a választ!
Hát ez az hogy profi informatikus:D
Csak azt nem értem hogy hogyan tud rá keresni a gépemre:D
Nem ismerem ezt a programot,úgyhogy tuti neki van ilyen:D
Köszi a segítséget!!!
Hát ugye van az IP-címed. Azon keresztül talál rád. Valószínűleg mikor nálad volt, megnézhette vagy hasonló. Ez olyan mint egy lakcím vagy egy telefonszám, csak éppen az interneten találnak meg azon keresztül. Ha profi informatikus akkor csak a kreativitása szabhat határt annak
hogy hogy jut be a gépedbe...
amik ott vannak jobbra az ora mellett, vidd ra a kurzort, es a radmint, vagy a realvnc-t jobb kattal zard be. persze csak ha nincs letiltva.
ha a parod Markovics, akkor nincs mit tenni:))
Úgy látom a ti kapcsolatotok is a bizalomra épül. :)
Amúgy szeritnem le tudod blokkolni, hogy a párod ne tudjon hozzáférni a gépedhez. Mondjuk egy tűzfallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!