Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A párom otthonról belenéz a...

A párom otthonról belenéz a gépembe. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdés hogy hogyan lehetséges ez?Két különböző háztartásban élünk,de ö valahogyan vissza tudja olvasni(otthonról)az én számítógépemben lévő dolgokat.Pl.:az elküldött msn üzeneteimet,hiába nem mentem le azokat a gépemre,de ő akkor is valahogy látja és olvasgatja:D

Ez tulajdon képpen nem is probléma csak kiváncsi lennék hogy hogyan?:D

Nem azért kérdezem mert én is bele néznék az övébe,hanem csak puszta kíváncsiságból érdekel hogy télleg létezik ilyen?Ennyi erővel akkor más is belelát a gépembe???

2010. márc. 14. 14:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen létezik ilyen, de ha a párod nem egy profi informatikus vagy nincs a baráti körébe egy akkor nem tudom hogy csinálja...
2010. márc. 14. 14:14
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát ez az hogy profi informatikus:D

Csak azt nem értem hogy hogyan tud rá keresni a gépemre:D

2010. márc. 14. 14:18
 3/17 anonim ***** válasza:
Pl RealVNC vagy RAdmin programmal meg lehet ilyet csinálni. Persze ahhoz kellett valamelyikőtöknek telepíteni ilyen programot.
2010. márc. 14. 14:20
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem ismerem ezt a programot,úgyhogy tuti neki van ilyen:D

Köszi a segítséget!!!

2010. márc. 14. 14:22
 5/17 anonim ***** válasza:

Hát ugye van az IP-címed. Azon keresztül talál rád. Valószínűleg mikor nálad volt, megnézhette vagy hasonló. Ez olyan mint egy lakcím vagy egy telefonszám, csak éppen az interneten találnak meg azon keresztül. Ha profi informatikus akkor csak a kreativitása szabhat határt annak

hogy hogy jut be a gépedbe...

2010. márc. 14. 14:23
 6/17 A kérdező kommentje:
még egy kérdés lenne:akkor mindent lát amit csinálok?Pl:ezt is amit most itt irok??
2010. márc. 14. 14:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Akár...
2010. márc. 14. 14:25
 8/17 A kérdező kommentje:
Nagyszerű:D Ennyit a magán szféráról:D:D:D
2010. márc. 14. 14:26
 9/17 anonim ***** válasza:

amik ott vannak jobbra az ora mellett, vidd ra a kurzort, es a radmint, vagy a realvnc-t jobb kattal zard be. persze csak ha nincs letiltva.

ha a parod Markovics, akkor nincs mit tenni:))

2010. márc. 14. 14:29
 10/17 anonim válasza:

Úgy látom a ti kapcsolatotok is a bizalomra épül. :)

Amúgy szeritnem le tudod blokkolni, hogy a párod ne tudjon hozzáférni a gépedhez. Mondjuk egy tűzfallal.

2010. márc. 14. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!