A Windows nem telepíthető erre a lemezre?
Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy nem vagyok az informatikában zseni, így azt gondoltam, hogy egy Windows telepítés nem okoz problémát. Tévedtem. A történet annyi, hogy szerettem volna a Windows 7-es rendszeremet Windows 10-re cserélni. A Windows hivatalos oldaláról szépen le is töltöttem és egy pendrájvra rátettem a leírtak szerint.szépe le is töltö2015. szept. 23. 23:16
1/2 anonim válasza:
..hol a szöveg vége? Amúgy botolhatóvá kell tenni, és úgy felmásolni. Vannak erre programok (google a barátod). Jah és BIOS-ban a pendrive-ot állítsd be a "boot first device"-nél
2/2 anonim válasza:
Tehát nem értesz a gépekhez ezért telepítettél windowst? fuck logic.
Egyébként ha eredeti a windowsod, akkor nem telepíteni kell a 10-et hanem frissíteni rá(majd telepíteni, mert csak így lesz hozzá licensz kódod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!