Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Össze akarom kötni szgépemet...

Össze akarom kötni szgépemet és a tévémet, hogy a tévén tudjam nézni a filmet. Mit kell ehhez tennem?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Van a gépen egy kb. egy centi széles, fél centi magas kék csatlakozó, kis lyukakkal. Na, abba illő kábel kell hozzá.
2010. márc. 13. 19:47
 2/10 A kérdező kommentje:

az nem a nyomtatóé?

a tévém tuti alkalmas erre? azon milyen csatlakozót kell keresnem?

2010. márc. 13. 19:55
 3/10 czibles ***** válasza:
milyen videókártyád van?
2010. márc. 13. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
A VGA kártyán kell videó kimenetnek lennie ehhez a dologhoz. Általában egy sárga színű RCA kimenet, vagy egy S-Video kimenet lesz az.
2010. márc. 13. 21:00
 5/10 A kérdező kommentje:
közben megnéztem, a szgépen van kimenet, de a tévémen csak egy hosszúkás, régibb csatlakozó van. ehhez kell egy átalakító, de állítólag sokkal bonyolultabb így. a szoftveres támogatottságáról sincs fogalmam sincs. :(
2010. márc. 13. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a soklábú csatlakozó a SCART lesz. Olyan átalakító kábel kell, aminek egyik vége olyan a másik meg a VGA-ba illik. Sotware-ről szó nincsen. Hagyományos video-jelet szolgáltat a kártya a tv felé.
2010. márc. 13. 21:10
 7/10 A kérdező kommentje:

aha. és a boltban hogy kérjem a kábelt? vga-scart kábelt kérjek?:) ez egyébként mennyibe kerülhet?

és utána csak fogom magam, összedugom, és megy is?

2010. márc. 13. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Mivel nem mondtad meg, hogy a VGA-n milyen csatlakozó van a tv-kimenetként, így nem tudom megmondani mit kérj. :) Majdnem ilyen egyszerű. Ha összedugod, és nem megy mégsem, akkor a VGA driver programjában kell beállítani, hogy a másodlagos képernyő egy tv készülék...satöbbi. Ezt így nem tudom neked elmagyarázni, mert ezt látni kell a programban magában, hogy miket lehet beállítani.
2010. márc. 13. 21:42
 9/10 A kérdező kommentje:
ha erre gondoltál, a szgépen van egy kisebb, kb fél centi magas, és egy centi széles trapéz alakú csatlakozó, sok pici lyukkal.. :)
2010. márc. 13. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát nem. Mondtam: vagy egy sárga RCA aljzat, vagy egy négylukú S-video aljzat, Ha ezek közül egyik sincsen a VGA-n (más néven videokártya), akkor nem megoldható a tv-re kötés.
2010. márc. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!