Létezik e olyan készülék ami segítségével a laptopom és tévémet össze tudom kötni?
Gondolom a tévéden Scart csatlakozó aljzat van.
Vegyél egy Rca Scart átalakítót amin van S-Video aljzat és ha van a laptopodon S-Video kimenet akkor össze lehet a kettőt hozni simán, ja a TV-t meg kapcsold AV-ba! Nekem egyszer bejött!
Előzőnek mondom, hogy a kép szerint csak VGA kimenet van a laptopon. Gyorsan rákerestem, de nem olcsó az átalakító, egyet itt találtam a vaterán:
[link] a megfelelő RCA/pc_tv_vga_konverter_pc_es_laptop_video_kimenet_1435238551.html
Plusz még kell az is, amit az előző hozzászóló mutatott, RCA <-> EUROSCART
És még a hangot is el kell vezetni, ugyabba az RCA <-> EUROSCART átalakítóba.
Tehát PC TV VGA konverter, RCA <-> EUROSCART átalakító,
fülhallgató kimenet RCA <-> EUROSCART átalakító, és már megy is. Amit mellékeltem, annak még kell egy kábel az USB-ről is, mert onnan kap tápot az átalakításhoz.
KB 12 ezerből megvan. Már ha megér ennyit.
Na, közben találtam egy ugyanilyen kérdést itt is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
Ezek szerint a vaterás kifejezetten olcsó, mert rendes áron 20-50 ezer egy ilyen átalakító. Rá kell csapni ha fontos volna.
Mai laptopoknál és mai TV-nél hál istennek már ez nem kérdés, mert HDMI kábellel oldható meg. (Van a laptopon is és a TV-n is.
"mindenki mást mond :p"
Pontosítanám. a többség a VGA konverterre voksol. És az ráadásul működőképes és megbízható.
Pl az egyik válaszoló azt írta az általa javasolt megoldásra hogy egyer működött. Hát azzal nem nagyon leszel kisegítve ...
Én viszont ilyeneket is árulok, van is videóm róla ha érdekel működés közben. Ezután nem tudom kérdéses-e a működése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!