Manga rajzolót hogy/hol találnék?
Figyelt kérdés
Pl. a Deviantart-on hogyan tudok magyar csoportokat keresni? Meg ha találok is, hova kellene ott írnom, hogy van egy kis online játékom amit fel kellene tölteni grafikával?2015. szept. 17. 19:17
1/7 anonim válasza:
Fehér ember nem rajzol mangát.
2/7 anonim válasza:
itt szerintem max hobbi rajzolók vannak de hogy azok milyen minőségben és mennyiért rajzolnak..
3/7 anonim válasza:
Ne Deviantarton keress. Tény, hogy vannak jó rajzolók, de ők nem fognak ilyesmivel foglalkozni, a többiek meg eléggé egy "meh" szinten mozognak. Facebookon vannak rajzolós csoportok, és a tagok jórésze ott ugyan csak másol, de ha kiírod, hogy mit szeretnél és kábé mennyit áldoznál rá (ingyen nem biztos, hogy bárki elvállalja), akkor lesznek jelentkezők. Kérj tőlük előző rajzokat, és az alapján dönts.
4/7 anonim válasza:
Én szívesen segítek, vagy ha az én tudásom nem megfelelő bemutathatlak pár profibb rajzolónak. :)
Ezen az mailen tudsz elérni: drililali@gmail.com, légyszi privet ne írj.
5/7 A kérdező kommentje:
1-esnek, vannak nem Japán manga rajzolók is. Nem egy titkos rajz stílus, aki tud rajzolni megtanulhatja. :)
2015. szept. 19. 20:14
6/7 anonim válasza:
De legalább most már tudom, hogy nem vagyok fehér ember :p
7/7 anonim válasza:
Én sem vagyok fehér ember, pacsi!
Kérdezőnek: Mi a Deviantart oldalad? Úgy jobban tudok segíteni, ha helyben vagyok. Egyébként van egy "Mangakas-of-Hungary" nevű csoport.
Várj, ez a kérdés, régi, tavalyi. Akkor lehet, hogy már nem aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!