Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol találnék Windows 8.1-es...

Hol találnék Windows 8.1-es tabletre egyszerűbb játékokat kicsiknek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy Allview Wi7 típusú Windows 8.1-es tabletet vettünk karácsonyra egy 8 éves kisfiúnak.

Segítséget szeretnék kérni a következő témában:

Hol lehetne olyan játékot telepíteni rá (egyszerűbbet, kicsiknek valót, mint pl. a Super Mario, és hasonló szintűek, mászkálós, ugrálós, ügyességi, verekedős, stb.), amik használhatóak is rajta? És amik természetesen ingyenesek.

Az Áruházban nem nagyon van választék ilyen téren. A régi játékokkal meg az a baj, hogy azokat nem érintőképernyőre tervezték.

Keresgettem elég sokat a Google-val, de nem találtam sok használható eredményt. Hétvégéig kellene legalább 2-3 játékot rátelepítenem, (megígértem), de sajnos a munkahelyemen nem tudok ezzel foglalkozni, otthon meg kevés az időm. Ha esetleg valaki tudna akárcsak 1-2 címet is mondani, nagyon örülnék neki.

Köszönöm előre is!

2015. jan. 19. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom ha megsértelek de felelőtlenség tabletet adni egy 8 éves gyereknek.. a windowsra pedig tudtommal csak az áruházból lehet leszedni amíg nem töröd fel(legalábbis telefonnál így van)
2015. jan. 19. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Abszolút nem felelőtlenség. Olyan ez, mintha az is felelőtlenség lett volna, hogy kvarcjátékot adtak nekem a szüleim, ill. később nintendo-t kaptam karácsonyra, kb. 9 lehettem, mikor a nintendo-t megkaptam, kiválóan javítja többek között a reakció időt, megbarátkozol a kudarccal, s képes rávenni az újabb próbálkozásra, magyarán a küzdésre, de a lényeg, hogy egészséges gyerekkorom volt, s egészséges felnőtt lettem...

Nagyon sok készség fejlesztő játék van, de ezek kimondottan gyerekeknek gyártott tabletek, szülői felügyelettel, saját áruházzal.

Win 8.1-re eleve szegényes az applikációk száma, nem hogy gyerekeknek, még "felnőtteknek" sem nagyon van applikáció. Egyedül egy színezőt találtam 1-2 hónappal ezelőtt "gyerek témában".

2015. jan. 24. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Szegény gyerek windows-t kapott a szüleitől.. :-/

Talán a tablet megvétele előtt kellett volna játékokra guglizni, és nem utána. De jó eséllyel eladható, mert jó állapotban van, és lehet venni helyette egy androidos kütyüt.

2015. jan. 24. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:

No az az igazság, hogy az első válaszoló annyira túlpörgetett, hogy a kérdező kérdését nem is olvastam teljesen végig. Ha super mario szintű játékok kellenek, jó hírem van. Van win8.1-re nintendo emulátor, NES, s super nintendo is. Ellehet lenni vele, még én is elvagyok vele... :D

NES-re nesbox ingyenes, s super nintendo-ra, pedig Snes8x+ ami ingyenes.

ROM-okat, (mert hogy ez úgy működik, hogy egy filet nyitsz meg ezekkel az emulátorokkal) pl. az emu-russia.net oldalon találsz, de van is a gépemen pár népszerű játék összeszedve, ha kell, írj privátban mail címet.

Ne aggódj a kezelhetőség miatt, egyszer megnyitod az összes játékot (megnyit, bezár) s kikerül az applikáció főképernyőjére, utána az indítás, csak egy koppintás, szal könnyen kezelhető.

2015. jan. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!