Hol találnék Windows 8.1-es tabletre egyszerűbb játékokat kicsiknek?
Sziasztok!
Egy Allview Wi7 típusú Windows 8.1-es tabletet vettünk karácsonyra egy 8 éves kisfiúnak.
Segítséget szeretnék kérni a következő témában:
Hol lehetne olyan játékot telepíteni rá (egyszerűbbet, kicsiknek valót, mint pl. a Super Mario, és hasonló szintűek, mászkálós, ugrálós, ügyességi, verekedős, stb.), amik használhatóak is rajta? És amik természetesen ingyenesek.
Az Áruházban nem nagyon van választék ilyen téren. A régi játékokkal meg az a baj, hogy azokat nem érintőképernyőre tervezték.
Keresgettem elég sokat a Google-val, de nem találtam sok használható eredményt. Hétvégéig kellene legalább 2-3 játékot rátelepítenem, (megígértem), de sajnos a munkahelyemen nem tudok ezzel foglalkozni, otthon meg kevés az időm. Ha esetleg valaki tudna akárcsak 1-2 címet is mondani, nagyon örülnék neki.
Köszönöm előre is!
Abszolút nem felelőtlenség. Olyan ez, mintha az is felelőtlenség lett volna, hogy kvarcjátékot adtak nekem a szüleim, ill. később nintendo-t kaptam karácsonyra, kb. 9 lehettem, mikor a nintendo-t megkaptam, kiválóan javítja többek között a reakció időt, megbarátkozol a kudarccal, s képes rávenni az újabb próbálkozásra, magyarán a küzdésre, de a lényeg, hogy egészséges gyerekkorom volt, s egészséges felnőtt lettem...
Nagyon sok készség fejlesztő játék van, de ezek kimondottan gyerekeknek gyártott tabletek, szülői felügyelettel, saját áruházzal.
Win 8.1-re eleve szegényes az applikációk száma, nem hogy gyerekeknek, még "felnőtteknek" sem nagyon van applikáció. Egyedül egy színezőt találtam 1-2 hónappal ezelőtt "gyerek témában".
Szegény gyerek windows-t kapott a szüleitől.. :-/
Talán a tablet megvétele előtt kellett volna játékokra guglizni, és nem utána. De jó eséllyel eladható, mert jó állapotban van, és lehet venni helyette egy androidos kütyüt.
No az az igazság, hogy az első válaszoló annyira túlpörgetett, hogy a kérdező kérdését nem is olvastam teljesen végig. Ha super mario szintű játékok kellenek, jó hírem van. Van win8.1-re nintendo emulátor, NES, s super nintendo is. Ellehet lenni vele, még én is elvagyok vele... :D
NES-re nesbox ingyenes, s super nintendo-ra, pedig Snes8x+ ami ingyenes.
ROM-okat, (mert hogy ez úgy működik, hogy egy filet nyitsz meg ezekkel az emulátorokkal) pl. az emu-russia.net oldalon találsz, de van is a gépemen pár népszerű játék összeszedve, ha kell, írj privátban mail címet.
Ne aggódj a kezelhetőség miatt, egyszer megnyitod az összes játékot (megnyit, bezár) s kikerül az applikáció főképernyőjére, utána az indítás, csak egy koppintás, szal könnyen kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!