Mit vegyek inkább?

Figyelt kérdés

Jelenleg van 40 ezer forintom. Havonta kb 4-8 ezer forintot tudok félretenni. Érettségi után fogok kapni egy laptopot, erre apukám 120-140 ezret szán, ami e fölött van, ha drágábbat akarok, nekem kell hozzátennem.

Nem tudom mire költsem a pénzt. Karácsonyra és születésnapomra (mindkettő karácsony környékén van) kapok 40-60 ezer forintot összesítve az összes családtagtól.

Amiket tervezek venni: Nagyon sokat félreteszek a laptopra, és egy drágát, jó minőségűt veszek 200 ezer felett. Akkor az is egy lehetőség hogy 170-180 ezer körül egy jó, de nem túl drága laptopot veszek.

Jelenleg az asztali gépemben egy R9 270-es videokártya, van, ezt is lecserélhetném akár egy R9 380-ra (70 ezer). Vagy a monitorom ami 5 éves (24", Full HD) még jól működik, de 25-ért el lehetne adni és 75-ért vennék egy 27 colos Asus-t.

Kioktató jellegű válaszokat nem kérek, a felvázolt lehetőségek közül segítsetek választani.

2015. szept. 14. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A laptop nem játékra való. Hiába van ott, hogy "gamer". Túlmelegszik és ebből adódóan előbb is megy tönkre. Nem egy ismerősömnek mondtam már ezt és be is fürödtek vele. Inkább az asztalit fejleszd. Mi a többi alkatrész? Mert mondjuk egy 6 éves procihoz hiába veszed a legújabb VGA-t...
2015. szept. 14. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:
i5 4690K a proci. Samsung 840 SSD, 8GB RAM, 500W Chieftec táp
2015. szept. 14. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyértelműen új VGA.
2015. szept. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!