Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség!? Bővebben lent!...

Segítség!? Bővebben lent! Laptop vásárlás előtt, állok és nem tudom el dönteni, hogy milyet vegyek. Inkább játékra használnám, de majd az egyetem miatt is kelleni fog (hordozhatósága miatt).

Figyelt kérdés
Én erre gondoltam: Lenovo G710 59-424548. CPU típus: Intel Core i7-4702MQ (2,2 GHz, cache 6 MB), VGA típus: NVIDIA GeForce GT 820M 2GB. Memória: 4, 0GB 16600MHz DDR3L. Esetleg tudtok jobbat ár érték arányba?

2014. jún. 25. 03:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A proci nagyon korrekt, de a Gt 820M nem lesz eros jatekra.
2014. jún. 25. 07:13
 2/3 savanyújóska ***** válasza:
Korrekt ezért az árért, de játékra én lejjebb adnék a prociból (akár AMD-re is), és vadásznék egy vasat erősebb videókártyával, az erősebb GT740M minimumon viszi az ACIV-et és Watch Dogsot, és akkor még külön hűteni is kell a notit. Szóval ha "nagy" címekkel akarsz játszani, akkor erősebb VGA, de ha mondjuk CS-zel, vagy LoL-ozol, akkor teljesen jó ez is.
2014. jún. 25. 09:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok küldeni erősseb VGA-val rendelkező laptopokat?
2014. jún. 25. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!