Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szaggat a Laptopom?

Miért szaggat a Laptopom?

Figyelt kérdés
most vásárolt asus x553m laptopom elkezdett szaggatni, úgy értem, hogy mikor zenét hallgatok egy lejátszón és közbe nyit megfele valamit, pl egy veboldalt, vagy akár egy mappát is, beszaggat a hang, szóval mi a gond, eddig ezt nem csinálta csak most, hogy rányomtam a windows 10 beszerzésének a regisztrálására, ez lehet a gond?

2015. szept. 14. 09:07
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"hogy rányomtam a windows 10 beszerzésének a regisztrálására"

ez mit jelent? win10 van rajta es "aktivaltad"

vagy regebbi win van es regisztraltal pusztan de nem frissitetel semmit?

letoltottel valamit?

valami elfogadott trojait?

2015. szept. 14. 09:16
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem egy eromu ez, de ha eddig jol ment mindenkepp valami program futasat engedelyezted (hogy win ben fent volt vagy letoltodott az kindegy)

kerdes az hogy ki e kapcsolhato

pl. egy CCleaner t amugy se arthat hasznalni, foleg gyenge laptopon

2015. szept. 14. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:

így van: régebbi win van (8.1) es, és regisztraltam pusztán de nem frissítetem semmit?

azt írja hogy regisztráció megerősítvi

Második lépénél áll :D ahol azt írja hogy a win 10 letöltése, alatta pedig a windows 10 letöltése folyamatban van a héttérben, Értesíteni fogjuk amikor megkezdheti a frissítést.

De nekem úgy tünik hogy nem csinál ez semmit, mert rá kell nyomni egy gombra, amin az áll hogy: OK, Folytassuk

Igazából már kell a fenének !

2015. szept. 14. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!