Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopom beszokott lassulni,...

Laptopom beszokott lassulni, néha szaggat van ugy hogy a program nem válaszol ezt szeretném helyre hozi segitetek?

Figyelt kérdés
avg virusirto van rajta meg advanced sytestem care ultimate virus ellen meg gyorsito program nem sokat segit nem reg vittem a gépemet ujratelepittetni akkor gyors volt ahogy használom egyre rosszabb nem szeretném megint újra telepíttettni hogyan csinálhatom meg h gyorsabb legyen?
2014. okt. 4. 22:21
 1/3 anonim válasza:
Próbálj ki más programot.Az AVG nem jó annyira szerintem.Töltsd le a Panda Gold Securytit 6 hónapos trial verziót.Minden vírust megfogott eddig nekem.A Clean Mastert vagy az advence system care premium takarító program is segíthet.
2014. okt. 5. 09:17
 2/3 A kérdező kommentje:
azt irja pár napja valamilyen stockwawe lelassitja gép müködését kb 3 másodperc mulva eltunik tenni se tudok ellene h n lassitsa le programok kozott nincs h eltávolitsam
2014. okt. 6. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
segitetek nekem hogy ne legyen a laptopom lassu ne szaggasson
2014. okt. 8. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!