Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windowns 10 az jó Operációs...

A Windowns 10 az jó Operációs rendszer?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a Szegedi PlayIT-en és vagyon megfogott engem a Windowns 10. Az lenne a kérdésem,hogy aki használja annak mi a véleménye a Windowns 10-ről.

És ha telepítem akkor a gépemen lévő programokat újra kell telepíteni? Vagy semmi sem történnek a programokkal?

2015. szept. 13. 13:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocs a Windowns helyett Windows XD
2015. szept. 13. 13:59
 2/9 10inchhero ***** válasza:

nekem megjelenés óta fut, semmi problémám nincs vele, egy apróságot leszámítva: a Win7 tudta magát frissíteni leállítás előtt, a Win10 külön újraindítást kér.

Amúgy ha úgy telepíted, hogy frissítéssel, akkor megmarad minden, de célszerűbb előtte formázni egyet :D

2015. szept. 13. 14:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még az lenne a kérdésem,hogy nincs vele macera? Úgy értem ugye ha a nyilat a gép végéig elhúzom akkor kiad egy oldal ablak szerűséget. Az nem zavaró? Vagy be lehet állítani,hogy ne bukkanjon fel?
2015. szept. 13. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:

A jelenlegei formájában egy kalap fos...

Kb. 1 hónapja telepítettem (Jogtiszta win8.1-ről upgradeltem, mert hiányzott a start menü) és rögtön azzal "fogadott", hogy a start menü és keresés gomb nem működtek (ami elég ciki annak fényében, hogy a Win8-as csempés felület megszűnt, így start menü és saját gép ikon nélkül alig lehet elérni bármilyen beállítást), ráadásul ezt a 2 dolgot harangozták be a Win10 fő erősségének. Bónuszként pedig SEMMILYEN hang nem volt, holott szoftveresen semmi se volt letiltva.

Jó sok Gugli keresgélés után találtam csak orvosságot a problémára, de azóta is heti 1x előfordul, hogy a start menü kidöglik, illetve a hang most is néha-néha elszáll.

Mindezek tetejébe a rendszer visszaállítás sose működik (mindig "sikertelen visszaállítás" üzenettel fogad fél óra szöszölés után), amikor egy frissítés után újra elcs*sződik az egész. És ha már frissítések: totál felhasználótól függetlenül települnek, többször is azon kaptam magam, hogy ha 1-2 órára magára hagytam a gépet, akkor a restart utáni bejelentkezési képernyő fogad...

És mindezt úgy sikerült összehozni, hogy ezt a gépet csak netezésre és szövegszerkesztésre használom. El se tudom képzelni, mi lehet, ha valaki komolyabb feladatokra használja a gépet ilyen op.rendszerrel.

Magyarul, szerintem félkész az egész. És sose panaszkodtam még op.rendszerre, de ez már-már a használatot akadályozza.

2015. szept. 13. 14:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez a sajnálatos hír alapján megijedtem. Mert ugye a gépem én inkább játékra használom. És azért merült fel a Windows 10-re való átállásom mert még csak Win 7-em van. Tehát akkor nem éri meg átállni a Win 10-re?
2015. szept. 13. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok. Én még várnék minimum fél évet a váltással, a Win7 amúgy is az egyik legjobban sikerült Windows.

Amúgy a hibalistából azt le is hagytam, hogy minden 2. nap "sikertelen frissítés" hibaüzenetet kapok...

2015. szept. 13. 14:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor maradok a Windows 7-nél. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 13. 14:25
 8/9 |Orfeusz| ***** válasza:

Én már három gépre raktam, szerintem kényelmesebben használható a 8.1-nél.

Észrevétel: Ha frissítesz, nem lesz jó. Nekem is clean installt kellett csinálni arra, amit frissítettem. Rendesen C: meghajtó formázásával kell felrakni, akkor nem lesznek olyan hibák, mint amit itt is írtak.

2015. szept. 13. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Tiszta telepítéssel alig ha lesz probléma.Max driver,bár nekem 4 gépen sem volt probléma,szerencsétlenség ha valakinek az nem oké.

Ha úgy rá frissíted az előző rendszere mint a #4-es válaszoló,akkor igen találkozhatsz olyan hibákkal amivel ő.Első sorban startmenü,kereső egyéb hibákkal,másképp kevesebb jóval az esély rá.De ezzel tele az internet,hogy miért ne frissítéssel kerüljön fel,miket okozhat...

2015. szept. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!