Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik Windows-t használod?

Melyik Windows-t használod?

Figyelt kérdés
Hali! Az a kérdésem, hogy te melyik Windows verziót használod, ha esetleg nem Windows-t akkor milyen rendszert? Miért azt? Tervezel váltani? Én Windows 8.1-et használok, de már volt fent 10 is, de még nem annyira jó, viszont szeptember végén tervezek váltani. Ja és még azt is leírhatjátok, hogy 32 vagy 64-bites és, hogy Ultimate, Home stb... :D

2015. szept. 12. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Win 10 64 bites Pro
2015. szept. 12. 17:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Jelenleg a főgépemen 64 bites Windows 7-et használok.

Windows 10-re szeretnék váltani majd, ha jobb állapotban lesz.

Azért használom a 7-est, mert számomra tökéletes. Teljesen jó felhasználói felület, logikusan elhelyezett elemek, jól testreszabható. A Win8-nak nagyon utáltam az okostelefonos skinjét, így sohan em raktam fel. Használtam más gépén, elég is volt belőle.

2015. szept. 12. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Win 98, XP, 7, 8, 8.1 mind volt a gépemen, amikor tudtam váltottam. Most Win 10 prof. Sőt, 64. Teljesen meg vagyok vele elégedve.

Nem értem, ha a Win 8.1-ről váltottál a 10-re, mi volt az oka, hogy visszamentél a 8.1-re. Mi nem annyira jó még? Mi jobb a 8.1-ben, mint a 10-ben? Mikor fogod azt mondani, hogy már elég jó a 10? A szeptember vége nem igazán minősíti a 10 jóságát.

2015. szept. 12. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Win 7 64bit Ultimate egy laptop-on, Win 8.1 64bit Enterprise az asztali gépemen és a másik laptopon, Win 8 a tableten.
2015. szept. 12. 17:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld (Y). Azért váltottam vissza 10-ről 8.1-re mert a 8.1-nél havonta 1x vagy annyiszor sem volt kékhalál. 10-el meg 3 naponta. Gondoltam várok vele. Azt hallottam, hogy a 10 letiltja a letöltött játékokat! Ez igaz?
2015. szept. 12. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálam egyszer sem volt kék halál.

Cikkeztek róla, hogy a Microsoft le fogja tiltani a nem jogtiszta szoftverek használatát. Igen, a telepítéskor elfogadni szükséges szerződésben szerepel ilyesmi, hogy a MS fenntartja magának erre a jogot, de régebben is szerepeltek a szerződésekben ilyenek, de eddig még nem élt vele - a cikkek szerint. Én magam sem tapasztaltam ilyen letiltást, és ismerőseimtől sem hallottam. Hogy mi lesz a jövőben, azt nem tudjuk.

2015. szept. 12. 18:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, értem. Egyébként alapból Windows 8 volt a laptopomon és ahányszor újratelepítem akkor mindíg magától beaktválódik és nem is kér kódot, meg sem említi :D. Szóval csak frissíteni tudnék a 10-re és ezzel még várok. Meg persze a vásárlás de inkább előbbi. Azt meg senki sem gondolja komolyan, hogy mindenki mintent megvesz. Mindenkinek van legalább egy olyan játék, program ami nem eredeti! Egyébként nem mondanám, hogy a laptopom gyenge hozzá (Tudom, nem mondtátok xd) mivel a GTA5, GTA4, AC:Rogue stb elég jól mennek rajta. Egy pár + FPS-t tapasztaltam Windows 10 melett semmi mást. Mivel többet használtam 8-at ez már megszokottabb, és mivel nincs többre szügségem ezért megfelelő a 8. Nem érdekel egyébként a játék teljesítmény annyira mert van Xbox-om. Ti játékra vagy munkára használjátok leginkább számítógépeket? +laptopot vagy asztali gépet használtok?
2015. szept. 12. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Win10 x64 Home.

G.

2015. szept. 12. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Asztalit használok (Win7 64 bit), és vegyes, mert arra használom amire épp kedvem van.

Egy i3-as van a gépemben, és jelenleg számomra mindenre elég.

2015. szept. 13. 01:56
 10/10 anonim ***** válasza:

A fő gépemen Windows 7 (3 hónapos gép). Nem tervezek váltani, teljesen elégedett vagyok.

A másik gépemen Windows XP, és azt se tervezem leváltani, mivel azzal is elégedett vagyok.

2015. szept. 13. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!