Használod a Windows 7-et?
Igen, egyelőre még azt használom.
Kifejezetten tetszik de akkor jobb lehetne ha nem lenne ennyire gépigényes.
Miért zavar bárkit is az, hogy szép / testreszabható a Win7?
Én nagyon szeretem, milliószor jobb az XP-nél, ami kényelmetlen és idegesítő... Tényleg, a 7-es sokkal kényelmesebb... :)
Igen nyár eleje óta használok egy eredeti verziót
Nekem tetszik gyors egyszerüen kezelhető és minden frisitést a kezembe add:)
a felülete gyönyörü és játékra is alkalmas
ha azt mondja a gif et nem jeleniti meg töltsön le egy képkezelő programot nekem a képek szerkesztése miatt van vagy 3:) ami viszont meg jelenitit:)
szal nem nagy probléma csak kötekedni akarsz mert nem tudod használni
aki azt mondja sokkal jobb mint az xp,az legyen szives írja már meg miben sokkal jobb,azon kívül hogy egyik régebbi mint a másik (mert egyszer kérdeztem és azt írta a hülye gyerek hogy azért jobb mert újabb)
én nem használom,kipróbáltam meg tetszett mert tényleg csinos,de semmivel se jobb az xp-nél,csak annyi hogy egy csomó mindennel nem kompatibilis,van egy f@sza buherált xp-m inkább azzal nyomom.
Én most raktam vissza az xpt. Egy hónapig lógtam 7-esen.Én sem tudom mitől lenne jobb,szerintem ugyan az.Annyi hogy igen gép igényes,aerot meg szintén utálom,csicsa az egész amúgy meg.Még egy egyszerű gif képet sem képes kezelni :D Ezért kénytelen az ember képkezelő programot felrakni.. Akkor minek van a winbe a képmegjelenítő? :D Na szóval nekem nem jött be.Főként gép igényessége miatt,igaz nincs panaszom gépileg,de mi köreinkbe is jobban az xp-t szeressék..
Akinek meg gyengébb a gépe a heteshez azért a többsége nem fog új gépet venni miatta.
8-as windows meg még igényesebb lesz..
A hang xp-n szebben szól mint a 7esbe :)Játékok is gyorsabban futnak,jobb xpn..
Mindegyik egyforma gyors volt betöltésileg nekem is..
Eredeti xp-t használok,használtam mindig.Néha buherált félét,de az se volt rossz :)
nem csak a betőltésre gondoltam mert én azt xp nél egy boot speed el megoldotam meg egy kis regyster piszkálásal!
amugy aki ért a gépekhez és tudja hol kel nézni rájőhet hogy tiszta xp csak fellet dobva és pár javitást raktak:)
am arra gondoltam fájl kezelés minden gyorsabb lett a játékok terén tényleg igaz nem a legjobb fps lehuzo:/ cod 2 90 fps helyet csak 50 et megy meg 60 anat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!