A telefonról leszedtem az azonosítót és eltört a telefonom . És volt rá garancia de nem javítják meg pedig már több mint egy 1 fizetem rá. Mit tudokk csinalni? T-mobiles vagyok
Milyen azonosítót, hogyan szedtél le?
Törött telefont garanciában nem javítanak.
1) A jótállás időtartama általában a készülék átvételétől számított 1 év. Esetedben ez valószínűleg már lejárt, kivéve ha gyártó nem vállalt a készülékre hosszabb garanciát.
2) A jótállás csak a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodásokra vonatkozik. Az, hogy eltörted már kívül esik a rendeltetésszerű használaton.
3) Ezek után dönthetsz úgy, hogy megjavíttatod a készüléket pénzért, vagy veszel egy új telefont.
Ha azonosítón azt a matricát érted, amin a gyári szám stb van, esetleg a szétszedés ellen van, az ok a garanciamegvonásra. A törés pedig nem rendeltetésszerű használatkor szokott bekövetkezni, ami nem fér bele a garanciális javításba.
Ilyenkor vagy keresel valakit aki szerez alkatrészt és ki tudja cserélni, vagy veszel másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!