Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Digitális fényképezőről...

Digitális fényképezőről fényképek másolásakor miért nem marad meg a fénykép készítésének dátuma?

Figyelt kérdés
Fuji fényképező. A total commanderen meg se jelenik a fényképező. Sajátgépen kell szerencsétlenkedni. Másoláskor pedig elveszítik a fényképek a készítés dárumát. Herótom van ettől mert fontos hogy mikor készültek a képek.

2015. szept. 11. 15:08
 1/4 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Két dolog :

1. Total commander : Beállithatod, hogy mutassa az eszközöket a következő módon :

Beállitások -> Általános beállitások -> Képernyő -> Szülő mappa megjelenitése [..] a gyökér mappában, elé rakj pipát majd metsd el. Kép : [link]

Igy minden meghajtó gyökérmappájába tesz az első helyre két darab pontot ([..]) ha erre rámész akkor a gépeden lévő eszközöket láthatod (mint nállam pl . a logitec kamerát és a Windows phone-t (meg természetesen a merevlemezeket). A windows phone-val én sem birtam, de amióta megcsináltam a fenti beállitást, ha rámegyek a Windows Phone-ra akkor látja a "Phone"-t is és a benne lévő "SD kártáyát" is)

2. Exif információk. Ha a fényképező gép által készitett képekben vannak Exif információk akkor azok alapján át tudod nevezni a képeket olyanank amilyennek szeretnéd (akár dátum névre is). Itt egy ilyen program ami ezt tudja : [link]

Sok sikert.

üdv.

2015. szept. 11. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2015. szept. 12. 00:08
 3/4 A kérdező kommentje:
A szülő mappa megjelenítése be volt pipálva. Nem látszik a fényképező.
2015. szept. 12. 00:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocs, mégis látja. Szuper vagy! Én meg béna. Csak figyelmesen el kellett volna olvasni amit írtál. Köszönöm!!!
2015. szept. 12. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!