Miért tűntek el a képek a fényképezőről?
érdekelne, mire jutottatok a képeket illetően, nekem is olympusom van, fotóztam egymás után, és kb 5-6 kép hiányzik róla, azonnal nem néztem vissza, de vaku is villant, és dolgozott a gép, tehát mentette is,legalábbis villogott a led, de oks, hogy talán gyorsan kattintgattam és nem tudta mind menteni, de utána kb. 10 perces szünet köv. és megint készült néhány kép azok sincsenek sehol. Össz vissz kb. 15-20 kép tűnt így el, de mikor vissza akartam nézni kb fél óra múlva akkor sem találtam. Miért nem mentette el vajon a memóriakártyára?
néztem nem - e rejtett fájlokat csinált belőlük vhogy de nem, másik mappába sem helyezte, mi lehet az oka??????
a legjobb képek tűntek így el. :(
Első válaszoló: már megprobáltuk azt is.
Második válaszoló: Igen sajnos nekem is az a problémám hogy életem legjobb képei tűntek el :( Egyébként nem jutottam semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!