Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyi ohm-et termel egy sima...

Mennyi ohm-et termel egy sima leptop jack-je?

Figyelt kérdés
Akartam venni egy razer kraken fejhalgatot,de eltantoritottak az uzletbe azzal,hogy ha tul keves "ohm"-je van a laptopnak akkor nem lessz jo hangja,meg profibb hangkartya kell hozza.A baj az,hogy ez a fules 32 ohm-es es a neten amit lattam a leg olcsobbtol a leg dragabbig szinte mind annyi,koztuk egy olyan is amit eppen le akarok cserelni(alapbol kis olcsosag de azert ment) tehat akkor most kene menjen jol a fules,vagy megsem?Esetleg hogyan tudhatom meg mit bir a gepem?

2015. szept. 9. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, az biztos, ha ilyen alkalmazottjaim lennének, kirúgnám őket a p^ˇ~csába...

Nem azért, mert a Razer-ről le akartak beszélni, hanem mert f;>szságot mondtak...

Egy laptop, telefon, mp3, pc, pont 32 Ohm-ig tud 100%-osan meghajtani egy fejest/fülest/hangfalat...

Hogyha e-felett van, akkor is csak halkabb lesz...

Jó, nyilván, ha egy 300 ezer Ft-os 500 Ohm-os fejest rákötsz a laptopodra, ott hang aligha fog szólni....

2015. szept. 9. 16:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor hat nem kell attol feljek,hogy esetleg rosszul fog szolni?Az igaz,h en iranyitottam ey olyan site-ra a fickot ahol nem irta mennyi ohm-et igenyel es lehet mivel komoly cucc o gondolta,hogy alapbol boztos 100 felett kell neki...Viszont mashol megtalaltam es 32-t ir...Szoval teljesen biztos,hogy baj nem lesz ha azt veszem?
2015. szept. 9. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj...
2015. szept. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!