Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet eltüntetni a...

Hogyan lehet eltüntetni a dátumot a fényképről photoshop nélkül?

Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:

GIMP-pel.

G.

2015. szept. 9. 13:51
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Paint
2015. szept. 9. 13:53
 3/6 Lajos54 ***** válasza:
100%

Sehogy. De nem Photoshop (így, nagybetűvel, mivel ez egy program neve) kell hozzá feltétlenül, hanem akár a legegyszerűbb képszerkesztő.

Választhatsz: vagy levágod egy részét a képnek, a dátummal együtt, de akkor kisebb lesz nyílván a kép, vagy valamelyik módszerrel a sok közül a környező pixelek átmásolásával "lefested" a dátum karaktereit.

Más módszer nem nagyon van, mivel a képen látható dátum ugyanúgy szerves része a képnek, mint bármelyik más része.

2015. szept. 9. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Erről eszembe jutott valami, ami csak kis részét képezi a témának. Emlékszem, egykori barátnőm azzal a hülyeséggel jött nekem, hogy létezik egy program, ami a fényképről úgy ki tudja venni mondjuk az egyik rajta lévő személyt, hogy mögötte látszani fog a háttér. :D Mondjuk, ha betakar egy biciklit a Józsi, akkor kivágjuk Józsit, ott lesz a bicikli helyette, nem pedig a fehér kivágott rész. Hát hatalmasat szórakoztam rajta.
2015. szept. 9. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Kérdésem megoldódott,találtam egy programot rá,akit érdekel esetleg: [link]
2015. szept. 9. 17:14
 6/6 Lajos54 ***** válasza:

Igen, de ez is képszerkesztő...

Egyébként ez is úgy működik, mint amit írtam: a környező pixelekkel behelyettesíti azt a területet, amit a dátum (vagy bármilyen felirat, nem oda illő dolog) foglal el, csak kényelmesebb a használata, mivel "automatizálva van".

Tehát ez sem "leradírozza" a feliratot.

2015. szept. 9. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!