Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csapja le mindig a...

Miért csapja le mindig a windows 8.1 a wifit?

Figyelt kérdés

Nemrég telepítettem, inkább elmesélem hogyan működnek a dolgok jelenleg. Elindítom pl az utorrentet, töltöget 1-2 percig (van amikor kibírja 10 percig is, semmi logika) aztán egyszer csak levágja a wifit... és ilyenkor addig nincs wifi az egész házban amíg manuálisan ki-be nem kapcsolom a gépen. Ilyenkor a gépre is meg a telefonokra is visszajön a wifi. Eltelik megint pár perc és újból csak úgy magától lecsapja aztán megint ki-be kapcsolgathatom a gépen... nem kell egy másodpercig sem várnom, azonnal visszajön a net, de elég idegesítő...

Energia beállításokat is meg mindent átvizsgáltam már, nincs semmi probléma se velük, egyszerűen annyira abszurd, nonszensz logikátlan baromság az egész amit csinál ez a laptop...

Dell Inspiron 17 5749 amúgy, és minden fontos driver fel van telepítve, windows update-et is végig csináltam, minden lehetséges fontos frissítés meg van mindenféle téren.

2015. szept. 8. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Tehát 3 eszköz van? Egy AP (wifis router, stb), Gép és telefon?

Ott akkor az AP-val is gondok vannak, ha a géped így be tud kavarni neki, hogy még a telefonon is megszakad a wifi...

2015. szept. 8. 10:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak azóta van galiba amióta a win8-at telepítettem.. van egy asztali gép amihez köttetve van a wifi-router stb. Családban van legalább 3 androidos telefon egy tablet meg nekem a laptopom és mindegyiket ledobja a wifiről.. van egy LG tv is, még azt is ledobja a wifiről...
2015. szept. 8. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!