S. O. S Erre a laptopra megéri Win 8.1 (pro) -t tenni?
Figyelt kérdés
Van egy laptop, amin már csomoszór volt, windows cserélve. Mindig 7 ultimate volt rajta. De most gondoltam teszek rá egy Win8.1 pro-t
Intel Dual Core 2,20 Ghz
2 Gb ram
Szerintetek?
Csak egy gyors választ kérek, köszi :)
2015. szept. 6. 13:37
1/14 anonim válasza:
nem
vagy a 7 maradjon vagy a 10
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, és miért nem jó a 8? A nagy gépemen is az van, és megvagyok vele elégedve . Igaz az egy rohdat eros gép, most lett összerkva egy hónapja
2015. szept. 6. 13:41
3/14 A kérdező kommentje:
A 10 meg még bugg-os, még kell javítsanak rajta
2015. szept. 6. 13:42
4/14 anonim válasza:
Ha eredetit raksz fel igen. Mert arról tudsz 10-re frissíteni. Ingyen. Akkor ha már ki lesznek javítva a hibák
5/14 anonim válasza:
a 8 meg a 8.1 az inkább érintő képernyős készülékekre készült
a 7 az kiforrott de azt már könnyem törik
win 10 lehet kicsit buggos be még nem ismerik annyira a hibáit a crekkerek viszont jelent rólad az NSA-nak :)
6/14 anonim válasza:
Én ezért maradok még a 8.1-nél :) lehet, hogy nincs start menü de nélküle is meg lehet lenni! Egyébként nem csak tableteken jó, laptopon ha beállítod (asztali gépen is) nem is látod a csempéket csak az asztalt.
7/14 anonim válasza:
nem azt írtam hogy csak tableten jó hanem azt hogy eredetileg mire szánták
8.1 nek használtam 2-3 hónapig nekem pl nem ismerte fel a samsung telefonomat, az utorrent nem működött rajta valamiért megfelelően
8/14 A kérdező kommentje:
8.1-et raktam rá végül, es eddig hibátlanul működik :)
2015. szept. 7. 10:43
10/14 A kérdező kommentje:
Lehet, h erintosre szánták, de megkell szokni es amugy jó...
2015. szept. 7. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!