Mi a probléma? Windows 10
Alkalomszerűen,de főleg rendszer felállás után a lemezt nagyon eszi..
Mi a fene ez? Mit lehet vele kezdeni?
Friss a rendszer,előzőleg is ilyeneket csinált,azóta néztem a többi gépünkön és azokon is ugyan ez.
Nem tudom milyen most, (a kép más gépéről van) most lett véve a gép,és a többi gép sem régebbi pár hónapnál.
A kép más gépéről van,de ezen szemléltettem,mert enyémen nem tudtam most.
Kíváncsi voltam tudja e valaki a megoldást.
Most,hogy megnéztem ez alap Win 10nél rengetegnek darálja a hdd-t,és ez nem update dolog. (Amit 10 esetén nem,hogy letiltani nem úgy megy,hanem nem is ajánlatos hisz onnét jön a javítások még majd ami rá fér..)
Linkedre reagálva:
Fordulatszám (rpm): 5400-7200
és akkor imátkozon az ember mit kap a csomagban? Ugyan… A WD Green tipikusan 5400RPM-esnek ismerem, de kitudja. Viszont ez csak amolyan tárolónak ajánlja a Western Digital. A Blue (WD10EZEX) lett volna a jobb vétel. Arra már lehetett volna mondani, hogy tökéletes,gyors. A többi csili villi színről ne is beszéljünk, mert ugye mind jobb a Greentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!