Folder kérdése:
Tárhely probléma windows 8 pro (64)?
Figyelt kérdés
Történt egy kis baleset a windows telepítése közben mert mikor az 1tb-os hdd-met fel akartam osztani 2 részre csak a 100gb os jött létre hogy tudom visszaállítani vagy csak ujra tudom rakni az oprendszert és csak akkor lehet ?2015. szept. 2. 19:52
1/5 anonim válasza:
beírod, hogy lemezkezelő, és ott tudsz további partíciókat létrehozni ill. formázni.
2/5 anonim válasza:
Én ma csináltam ilyet. Annyi, hogy mikor particionálsz: 1TB-os meghalytót, vagyis az elsődlegest törlöd, aztán leveszel belőle 100gigát amit leformázol aztán a másiknak beállítod az alap méretét azon is formázás és telepíted a 100gigásra. Ma ugyanezt csináltam csak 200-at vettem le és maradt a többi programoknak. Csak elfelejtettem leformázni a másik meghalytót és visszakellett mennem a telepítőbe, elivleg neked is ezt kellene tenned.
3/5 A kérdező kommentje:
Leírnád nekem pontosan hol található és hogy hogy kell megcsinálni köszi!
2015. szept. 2. 20:01
4/5 anonim válasza:
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelő\Tárolás\Lemezkezelés.
Telepítőbe visszamenni teljesen felesleges.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 köszi gyors és egyszerű volt
2015. szept. 2. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!