Számítógép-szerelő, karbantartó állásból meg lehet élni? Megéri ezt a szakmát kitanulni?
Figyelt kérdés
Körülbelül mennyi pénzt lehet ezzel a szakmával keresni havonta?2015. szept. 3. 20:10
1/6 anonim válasza:
Talán egy informatikai szaküzletben elhelyezkedhetsz vele, de nem hiszem, hogy a multik komolyan vennék.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, de körülbelül mennyi pénzt lehet vele keresni?
2015. szept. 3. 20:13
3/6 Neuhauser László válasza:
Manapság van olyan szakma Magyarorszégon, amivel 100-120 nettó felett keresel?
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
elektronikai szakokal foglalkozz inkabb ha tanulni akarsz
ha a hardveres resz erdekel akkor azokal akik tervezik, javitjak, szerelik a mikroszkopikus aramkoroket
ha mar ezt kitanultad vagy ezt tanulod vagyis kifogod akkor nem sokat
doktornak, mernoknek, tervezonek kell lened hogy iszonyatosan sok penzt keres, es valoszinu mindezt kulfoldon tudod megtalalni majd...
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
* ha mar ezt kitanultad vagy ezt tanulod vagyis kifogod akkor nem sokat
kerdesben amit irsz arra ertetem
6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Sajnos ez a szakma érdekel. Hát mostmár nem tudom, hogy milyen szakmát tanuljak ki. Maximum az építészet érdekel még ezen a szakmán kívül. Mennyi idő kell ahhoz, hogy kitanuljak építésznek? Az építészeti szakmával mennyi pénzt lehet keresni?
2015. szept. 4. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!