Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van itt számítógép szerelő...

Van itt számítógép szerelő karbantartó?

Figyelt kérdés
Sziasztok röviden leírom hogy bekapcsolom a gépet és ha elsötétedik a kép és egyből odamegyek és megmozgatom az egeret akkor visszajön de ha egy 10 percig nem nyúlok hozzá(kb) akkor nem jön be semmi fekete lesz a kép és újra kell indítanom ez miért van?Haldoklik a videókártya vagy mi?Várom a válaszokat üdv
2014. febr. 24. 12:56
 1/3 Tengor ***** válasza:

Energiagazdálkodás hogy van beállítva?

Chipset driverek megfelelőn fel vannak telepítve?

2014. febr. 24. 13:08
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Nekem is csinálja ezt az új gépem, nem mindig, hanem kb hetente egyszer-kétszer előfordult. Sajnos csak megkerülő megoldást találtam rá. Letiltottam az energiagazdálkodásnál a monitor automatikus kikapcsolását és inkább képernyőkímélőt állítottam be. Ha hosszabb időre elmegyek valahova, inkább kikapcsolom a monitort manuálisan.

De várom én is a tippeket, ha van erre normálisabb megoldás. (Sapphire HD7850 -esem van, elvileg nem a "black screen" szériás, mert játékok alatt kutya baja sincs).

2014. febr. 24. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Az energiagazdálkodáshoz az van bepipálva hogy kiegyensúlyozott de találtam egy olyat hogy képernyő kikapcsolása és alatta hogy alvó állapot az alvó állapot az 30 perc volt de beálítottam hogy soha kíváncsi leszek ha így sem fog reagálni akkor nem tudom mi lesz mert amikor fekete lesz a kép akkor működik a gép csak nem mutat semmit a monitor viszem az egeret és egyszer elindítottam valamit de az jó kérdés mert nem láttam semmit.
2014. febr. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!