Anamyy kérdése:
Bármi ötlet, megoldás?
Figyelt kérdés
2 hónapja vettem egy gépet, minden AMD atomreaktor.8magos 4,7-esproci 8 giga ram 19. legjobb vidikari ami van a piacon stb. A problémám az lenne játszok egy játékkal: Leage of Legends. Játék közben random egyszer csak megáll a kép minden megfagy majd olyan 10 másodperc elteltével leáll a gép. Nem újraindul csak simán leáll, nincs kékhalál se semmi. Valakinek van ötlete mi okozhatja ezt a problémát? Olvastam már forumokon h. vissza lehet keresni a hibákat ami miatt leáll a gép mert elmenti mappába, viszont nem tudom hol van ez a mappa illetve értelmezni sem tudom a benne leírtakat. Köszönöm a felvetéseket előre is!2015. szept. 2. 17:27
11/16 A kérdező kommentje:
mert nem tudom megmondani hogy jól van e felrakva vagy rosszul sajnos :/
2015. szept. 2. 17:38
12/16 anonim válasza:
de azért csatlakoztatva van a venti az alaplaphoz ugye ?
13/16 anonim válasza:
Na várj... kezdjük azzal, hogy pörög az a ventilátor egyáltalán, mikor megy a géped? Az alaplaphoz, illetve a hűtőventilátorhoz mellékelt dokumentációk utasításait követve helyezted fel?
14/16 A kérdező kommentje:
nem én raktam össze a számítógépet hanem az internetes cég ahonnan rendeltem, a venti pörög vannak hűtőbordák is amik langyosak most h. kikapcsoltam gépet és odaraktam kezem.
2015. szept. 2. 17:44
15/16 anonim válasza:
Gondolom még garanciás, szóval tőlük kérj támogatást.
16/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a segítségeteket!
2015. szept. 2. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!