Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bármi ötlet, megoldás?

Anamyy kérdése:

Bármi ötlet, megoldás?

Figyelt kérdés
2 hónapja vettem egy gépet, minden AMD atomreaktor.8magos 4,7-esproci 8 giga ram 19. legjobb vidikari ami van a piacon stb. A problémám az lenne játszok egy játékkal: Leage of Legends. Játék közben random egyszer csak megáll a kép minden megfagy majd olyan 10 másodperc elteltével leáll a gép. Nem újraindul csak simán leáll, nincs kékhalál se semmi. Valakinek van ötlete mi okozhatja ezt a problémát? Olvastam már forumokon h. vissza lehet keresni a hibákat ami miatt leáll a gép mert elmenti mappába, viszont nem tudom hol van ez a mappa illetve értelmezni sem tudom a benne leírtakat. Köszönöm a felvetéseket előre is!

2015. szept. 2. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Két dolog okozhat leállást. Gyenge táp, vagy magas cpu hőmérséklet. Legjobb esetben mindkettő egyszerre.
2015. szept. 2. 17:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jól tetted fel a hűtőventillátort a processzorra (paszta is rendben van?), illetve a videovezérlőé is jól működik? Nekem úgy tűnik, hogy a gép önvédelemből állítja le magát, mivel túlmelegszik.
2015. szept. 2. 17:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Először teszteld a hőfokokat, akár játék közben !

Láttam én már olyat, hogy a vadi új gépre féloldalasan rakták fel a hűtőt, aztán csodálkoztak, hogy folyton kikapcsol. :)

2015. szept. 2. 17:31
 4/16 anonim ***** válasza:
ugyan arra gondoltunk. :)
2015. szept. 2. 17:31
 5/16 A kérdező kommentje:
a processzor hűtővel lehet gond, netről állítottam össze a gépet a proci hűtő hibátlanul működik azonban amikor bekapcsolom a gépet kiírja h. cpu fun error, azt olvastam nem tudja szabályozni az alaplap a proci hűtő sebességét és ezért manuálisan kellene beállítani azonban ezt nem tudom megcsinálni ha esetleg tudnátok segíteni benne
2015. szept. 2. 17:33
 6/16 A kérdező kommentje:
a táp 850-es jobb minőségű nem gondolnám hogy az a hibás
2015. szept. 2. 17:34
 7/16 anonim ***** válasza:
a BIOS-ban beállíthatod .
2015. szept. 2. 17:34
 8/16 A kérdező kommentje:
processzor hőmérsékletét hol tudom figyelni? vagy progit kell leszednem hozzá? a vidikari 60 fokos játék közben egyébként
2015. szept. 2. 17:35
 9/16 anonim ***** válasza:

"cpu fun error"

Majdnem... CPU fan error. Pont azt jelenti, hogy az a ventilátor vagy rosszul van felszerelve/csatlakoztatva az alaplaphoz, vagy hibás.

2015. szept. 2. 17:36
 10/16 A kérdező kommentje:
privátban tudok neked lilla küldeni képet vagy nem lehet itt gyakorikérdésen? még sosem használtam ne haragudjatok a tudatlanságaim miatt
2015. szept. 2. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!