Milyen processzort vegyek?
sziasztok
Intel processzor vegyek (mert nem èrtem hozzà)
olyan 60-70 ezert szànnèk rà
ha tudtok valami jót akkor köszönöm !
alaplapod?
felhasznalas?
ha gepet veszel akkor tepjesosszegel geposzerakos kerdest irj ki...
amugy ha mindenkepp most akarsz venni (legalabb par napot varnod kellene 1151 foglalat miatt) akkor 1150 foglalatba i5 4460 barmilyen felhasznalasra de 1150 be barmelyik normal i5 jo amire van kereted
ellenben ha pl. 1156/1155 os lapod van netan regebi vagy amd... akkor nem lesz jo
egy 1150 B85 alaplap kb. 15ezertol indul
mi a tapegyseg teljes pontos tipuskodja? nem arthatna cserelni ha roszminosegu (ez kb. 15ezer lenne ujonan ha akarod)
cpu t H61 alaplapba igazabol Sandy t erdrmes tenni (ha Ivy t tamogatja js de most nem nezem meg Ivy nek sok ertelme nincs nem erosebb igazan csak egy fokkal fejlettebb)
i5 cpu t lenne erdemes venner hasznatan, ujonan mar nem kapni bele semmit netan Ivy t de az nem eri meg...
hardverapro.hu
i5 2000 szeriabol valami i5 2400 es felette 2500 eleg jo lenne, ezt kb. 20-25ert talalhatsz
ujonan ha van penzed alaplap csere is kelene
ha keves gyujts m'eg
i5 4460 50ezer egy alaplap B85 15ezer
ez lenne erdemi es valodi elorelepes ha ujat akarsz venni
hasznaltan az emlitett i5 osok
el is felejtetem hogy irtal keretet is
70 be belefernek mint lathatod amit irtam
regi alaplapod kiveszed es berakod ujat abba pedig i5 4460 t
Asrock B85M Pro3 az egyik legjobb legolcsobb alaplap amihez bios frissites is biztos hogy nem kell (valamely 80 szerias chipsetes alaplapokhoz kelhet bios frissites igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!