Animációkészítés?
Sziasztok! Szeretnék amatőr rajzfilmeket készíteni, pár perceseket, de fogalmam sincs, hogyan kéne hozzákezdenem. Valaki esetleg tudna ajánlani egy könnyen kezelhető programot? Mik a tapasztalataitok?
Mindenre kíváncsi vagyok!
Olvasgattam kicsit és látom, hogy érdemes lenne beszereznem egy digitális rajztáblát is. Szerintetek? Milyen rajztáblát javasoltok? Megéri egy komolyabb, drágább táblával indítani?
Abszolút nulláról indulok, szóval bármilyen jellegű segítséget nagyon szívesen fogadok. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Érdemes táblát venni, de semmiképpen sem komolyabbat(elsősroban azért, mert a profi cuccok 300 felett kezdődnek, ha épp elcsípsz egy leárazást). Pl egy wacom bamboo teljesen jó kezdésnek, a leírás alapján kicsinek tűnhet, de teljesen meg lehet szokni, nem lesz zavaró(akkor az lenne, ha előtte nagyobb táblát használtál volna), és megúszod 30k körül(~két éve ennyiért vettem, azóta lehet, hogy változtak az árak).
Programban nem tudok segíteni, sosem foglalkoztam 2d animációval.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
Rajztábla: Wacom (legalábbis nekem Linux Mintben sosem volt vele problémám).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!