Hova tűnhettek a Windows 10 ikonjai? Kb.2-3 hete feltelepítettem a Windows 10 programot. Az asztal két oldalára elhelyeztem az általam megszokott programok ikonjait.
Figyelt kérdés
Közben, minden hozzáértés nélkül, ismerkedtem a működéssel, a különböző opciókkal.
Tettem ezt mindaddig, amíg azt tapasztaltam, hogy az asztalon lévő ikonjaim, szőrén-szálán eltűntek! Még egy lomtáram sem maradt!
Feltételezem, hogy nem a gépem romlott el, hanem én állíthattam el valamit. De, vajon mit? Megpróbáltam körbejárni a hiba okát, de, sajnos sikertelenül, míg végül úgy döntöttem, hogy hozzátok fordulok.
Azt még hozzáteszem, hogy egy indításnál, egy pár másodpercre bevillan az asztal képe az ikonokkal, de mire feléled a gép, addigra, azok eltűnnek!
Segítsetek, legyetek szívesek ! Köszönöm előre is!
2015. aug. 30. 17:36
1/3 anonim válasza:
keresőbe:
Gyakori ikonok megjelenítése az asztalon... katt rá, és pipálgasd be őket.
2/3 lali51 válasza:
Jobb klikk az asztalra -nézet- az asztali elemek megjelenítése elé tegyél pipát.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Sajnos nálam bonyolultabb volt a dolog. Szakember segítségét kellett kérnem, aki megállapította, hogy a Win 7, amire a 10-et telepítettem férges volt. Visszavonás, féregírtás, újratelepítés. Az ikonok megjelentek, de egy csomó hasznos dolog törlődött, sajnos. Azért, kösz a segíteni akarást!
2015. aug. 31. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!