Windows 10-nek hány GB helyet csináljak telepítésnél?
Eddig mindegyiknél 100 GB elég volt,de ez mivel frissít is hát nem tudom,lehet hamar elfogyna a hely?
A családba egyik gépen 100 van neki és már 78,9GB szabad hely van,nincs fent sok minden.
Én alapból 200 GiB-et adtam neki, felraktam rá azokat a programokat, amit használok a munkámhoz, meg a mindennapi teendőkhöz és a programozáshoz. Maradt kb. 60GiB.
Tehát ez attól függ ki mire használja a rendszert.
(A Linux "csak" 100 GiB-et kapott, de 93-94GiB még mindig maradt, pedig arra is feltettem már pár dolgot!)
Na 50-60GB az tuti majd kevés lesz hamarosan.Még ez a 100 is szerintem,utólag meg nem akarok szórakozni vele.
Köszi a válaszokat.
Csak maga a Windows virtuális gépre feltéve, teljesen alaphelyzetben, jelenlegi összes frissítéssel, foglal 12 gigát (pagefile nélkül).
De ha már itt tartunk, ugyan milyen munkaprogramok foglalnak 100+ gigát?
Védelmi programok is frissülnek :) Meg sok egyéb,de méretük nem egyezik.Nos tabletnél is más és egy számítógépnél is.
(Nekem is van Wines tablet illetve Androidos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!