Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Stalker clear sky időnkénti...

Stalker clear sky időnkénti laggok?

Figyelt kérdés

Felnyomtam a gépemre a fent említett játékot. Közepes grafikán tök simán elfut, de néha elkezd durván laggolni minden ok nélkül.

A laggok szinte helyhez kötöttek:

Agropromi Stalker bázis teljes területén és a közelében

Az Ingoványban a Szivattyúállomásnál

Ha nagyon viharos az időjárás.

A felesleges kérdések elkerülése végett, még most leírok minden plusz infót:

Gépadatok:

Processzor: Intel(r) Pentium (r) 4 cpu 3.20GHz 3.19 GHu

RAM: 3.50gb (3,25gb használható)

Típus: 32bites operációs rendszer

Windows7 ultimate

Service pack1

(ahhoz, hogy a játék kompatibilis legyen a Win7-tel, a TagesSetup 32-bites progit töltöttem le.)

2015. aug. 29. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:

1. A játék alapból kompatibilis Windows 7-tel

2. Videokártyát nem írtál

3. A procid alapján nagyon régi és gyenge géped van

2015. aug. 29. 17:07
 2/5 A kérdező kommentje:

A játékot a kiegészítőnek köszönhetően simán viszi a gép és nem én vagyok az egyetlen, aki ezt használja.

Videókártya meg 1Giga

2015. aug. 29. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én gépem erősebb sokkal, és nálam is tapasztalható időnkénti lagg... Szokj hozzá, nem vészes szerintem. Szarul van optimalizálva a játék. Egyik nagy kedvencem pedig, már vagy 5x végig toltam... :)
2015. aug. 30. 03:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Megjegyezném amúgy, hogy 2 Giga Ram felett 64 bites op kell. Ráadásul a CPU-dnak is 64 bites kell, így nem megy teljes erejével a géped...
2015. aug. 30. 03:39
 5/5 A kérdező kommentje:
2.kommentelő: A laggokhoz nem lehet hozzászokni, mert annyira laggol hogy 2 lépést teszel meg óránként.
2015. aug. 30. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!