Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Stalker: Clear Sky kisugárzásk...

Stalker: Clear Sky kisugárzáskor miért áll le?

Figyelt kérdés
az a bajom, hogy eddig tökéletesen tudtam játszani, csak párszor fagyott ki de azt már megoldottam. most is teljesen jól megy a játék, de ha átmegyek a kordonból a szemétdobra(stalkerekhez csatlakoztam és a banditákat akarom kinyírni), akkor jön egy kisugárzás, és kidob exe hibát észlelt ezért leáll szöveggel. ha nem megyek át nem történik ez(kisugárzás sincs) és több mentéssel is próbáltam, ugyanez. mi lehet a probléma?

2013. okt. 10. 18:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Rakd fel a legfrissebb patchet! ha fennt van, akkor nem tudom, mi a baja. Nálam jól működött.

Egyébként ha nem jó, szerintem játsz másik résszel, mert a Clear Sky pont a leggyengébb rész. A Call of Pripyat sokkal jobb, bár maga Pripyat nem túl jó benne. A Shadow of Chernobil meg szintén nagyon király, és Pripyat is nagyon hangulatos benne. Csak nincs benne rendszeres kisugárzás, csak a vége felé egy.

2013. okt. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!