Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Filmek terén tud nekem segíten...

Filmek terén tud nekem segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Amerikai filmet néztem még anno 10-15 évvel ezelőtt! Beragadt a gázpedál és egy nő vezette. Ha jó tudom megtörtént eset volt! Egy rendőr az államhatárt is átlépte, hogy biztosítsa az utat és a nő biztonságban legyen!

#rendőr #amerikai film #Beragadt gázpedál
2015. aug. 28. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Féktelenül?
2015. aug. 28. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem a féktelenül, de el nem tudom képzelni azt hogy az hogy alapulhat igaz történeten. Egyébként alapvetően egy nagy fos az egész, nekem ne mondja senki hogy nem lehet megállítani egy kocsit, kb 100 féleképpen.
2015. aug. 29. 00:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Biztosan meg lehet állítani. De nem is ez volt a lényeg. Hanem van e itt olyan személy aki ott van a filmek terén?
2015. szept. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!