Miért ennyire ízléstelenek az emberek filmek terén?
Ugye van ez a sz*r (mindenki tudja, hogy mire gondolok), óriási bevételei voltak, és mindenki arról beszél.
Néhány zseniális film:
Keserű méz (hasonló téma, de az egy értelmes film fontos üzenettel)
Rekviem egy álomért
Születésnap
A vadászat
Ennek a 4 filmnek szerintem összesen nem volt annyi bevétele, és nézője, mint annak, pedig mindegyik sokszorosát éri a... nem írom le a címét.
Szóval: Miért ilyen ízléstelen a legtöbb ember?
Ez nem izles kerdese. Elsosorban (es masodsorban is) propaganda, marketing...
Nem olvastam a konyvet, nem lattam a filmet es kivulallokent mondom, hogy nem is olyan regen ugyan ez volt a tvajlajt filmeket illetoen. Azokat megneztem (mert elveszitettem egy fogadast) es egyik sem volt valami alkotoi klasszis, de olyan reklamhadjarat volt a filmeket megelozoen, hogy meg engem is majdnem ravettek, hogy beuljek a moziba.
Ne hidd azt, hogy azert nezik meg ilyen sokan mert ennyire igenytelen mindenki. Egyszeruen jo a film marketingje es olyan hurokat pedzeget a jovo filmnezoiben, hogy mindenki amolyan kesztetest erez, hogy megnezze. Tovabba regen nem volt ilyen eros a social media. Fesz, tviter, anyamkinja, ha mostanaban nem tudsz valami nagyon cool megjegyzest tenni az epp 'trendi' dolgokra, akkor a tarsaid leneznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!