1/7 anonim válasza:
Hát szerintem xbox 360 mert a wii-n a kontroller is eltér a megszokottól és xbox 360-ra jobb és több játék elérhető.
Viszont wii-n meg kevés de jó játék is akad.
De azért én az xbox-ot ajánlom.
2/7 anonim válasza:
Attól függ mivel akarsz játszani. A Wii-re inkább amolyan egész családot összehozó játékok vannak, XBoxra pedig a megszokott nem nagyobb társaságra való akció/sport játékok.
3/7 Bence2601 válasza:
A kettő közül Xbox360! Mert több játék van rá. Igazából sokat nem tudok mondani miért mert nem ismerem a Wii-t! Azt tudom hogy a Wii-re keleti országok gyártanak inkább játékot (mint a japánok stb.). Xbox360-ra ott van pl. Halo, Gears of war, Army of Two... a 2 utóbbival osztott képernyőn is lehet játszani haverral vagy akárkivel :) De még mindig a PC a legjobb ;) Ha érdekelne utánanézhetnél a számítástechnika alapoknak és építhetnél egy jó kis gépet ami még jobb mint a konzolok.
4/7 anonim válasza:
Wii-m van, de már nem érdemes venni. Online már nem lehet játszani. új játékok nem jönnek rá
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon is megéri wiit venni! Jó játékélmény , exklúzív címek , meg még a wii a mozgásra alapoz így a legtöbb játékban nem csak görnyedve ülsz a fotelon hanem igen is mozogva játszol.
6/7 anonim válasza:
A wii a legérdekesebb és legsokoldalúbb konzol a világon! Még az utódját is leelőzi.////wiiből több mint 100millió darabot adtak el míg az xbox360ból pedig 80 milliót/ez szerintem nem véletlen.A wii a legjobb!
7/7 anonim válasza:
3-nak üzenem esetleg azért csak japánok mert a wii-t a nintendo csinálja és a nintendo japán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!