Melyik mellet döntsek? Pc vagy xbox? (érveljetek is)
nem tudom melyik mellett döntsek!
véleményem az xbox360ról:azabaj csak játszani lehet rajta,na meg a játékok árai pfff!viszont 2 is lehet játszani rajta pl.:fifával,meg azis jó benne hogy elég bele 120gb és kész,meg a kicect is jó!
véleményem a pcről:énnekem egy gyengébb pc m van!a pc vel több a lehetőség!de kell egy 500gb s vinyó is mert a játékok fáljai már nagyon nagyok és feltelepítve is óriások!na de a játékokat letöltöm pl.:ncore ról és kész is!nem kell megvenni!
nekem azis eszembe jutott hogy egy gyengébb pc t összeraknák meg mellé xbox pl.:gta 5 öz!
micsodat?
xbox360 ? azt mar fillerekert kapsz hasznaltan gondolom az ujra gondolsz hogy olyat vennel
ha van gyenge pc d minek egy masik gyenge?
nem tul jo terv mert igy a pc ben is megjobban csalodni fogsz es az xbox ra se marad plusz penz ha valamit akarsz
vagyis ha keves a penzed csak az egyik
xbox two nem tudom menyibe kerul de szerintem draga
feltetelezve hogy pl 100ezer, es pl 100ezres gyenge gepet venel...
200 ba mar turheto gep kijon ami LOW ra eleg 360p ben
ja 100ezertol indul kb. az xbox Three
menyit godoltal osszeget szanj a gyenge pc re melete?
PC
nekem volt x360, ps2, ps3, ps4, x one szutyok szar az összes a pc-hez képest :'D
A jobb vga nem 140+ nál kezdődik, nem is értem hogy matekoztad ezt ki. 50-60 magasságában már van olyan vga, amivel minden gond nélkül lehet játszani 1080p ben, ha lemondasz pl az élsimításról.
Nem írtál árat, de gondolom ilyen 60 körül akarsz rákölteni, annyiból nem tudsz olyan pc t összerakni, amivel ma is tudsz játszani - mondjuk egy 360 on sem fogsz tudni a mai játékokkal, de felteszem ez nem érdekel különösebben.
#7 akkor tok mindegy ha nem uj platformokrol van szo
80 korul a legjobb esetben sem kapsz hasznaltan olyan konfigot ami igazan megerne erosebb gepigenyu jatekokhoz
i5 2500/3450 vagy hasonlo cpu egy elfogadhato hardveru gepben mindez tetezve HD7950 el legalabb
ez szerintem nem fer bele 80 ba vagy m'eg kevesebbe es kb. ilyenbe lene ertelme fektetni PC teren hasznaltan minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!