Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy töltsem ki ezt az űrlapot?

Hogy töltsem ki ezt az űrlapot?

Figyelt kérdés

Egy olyan online űrlapot kell kitöltenem, ahova egy adott termék vásárlásáról kll adatokat megadnom. Pontosan ezeket kell megadnom:

"Számla Száma:

Viszonteladó:

Viszonteladó címe:

Viszonteladó helye:"

Amire kíváncsi lennék, hogy a Számla számnál mit kérdeznek, a vásárlást igazoló számlának van azonosítója, és azt, vagy a viszonteladó számlaszámát?

Másrész, a viszonteladó címe, helye között mi a különbség?

Előre is köszönöm az értelmes válaszolóknak!

2015. aug. 28. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A számla száma a vásárlást igazoló számlának az azonosítója. Számlasorszám vagy ilyesmi lehet még a neve. Egy jó számlán lennie kell, ha jól tudom.

A viszonteladó címéhez én a cég címét írnám be, ennek szintén szerepelnie kell a számlán, ha jól tudom.

A viszonteladó helyéhez pedig a bolt címét írnám be. Ha megegyezik a cég címével, akkor ugyanazt, egyértelműen.

2015. aug. 28. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segített! :)
2015. aug. 28. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
És arra mit írjak, hogy "Válassza ki a gyüjtőcsomagok mennyiségét" ?
2015. aug. 28. 13:09
 4/4 A kérdező kommentje:
összesen 5-öt lehet, és kis doboz jele van. Ha nem adok hozzá ne enged tovább. 1 elég?
2015. aug. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!