Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A szilikonos billentyűzetnek...

A szilikonos billentyűzetnek van valami hátránya?

Figyelt kérdés
Olvastam róla, hogy nehéz rajta nyomni a gombokat. Ez valóban igaz?
2010. márc. 10. 21:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
semmi extra, csak nem tudsz rajta gépelni....
2010. márc. 10. 21:44
 2/11 A kérdező kommentje:

Uhh, az nem jó.

Tehát , akkor több időbe telik a gépelés, mert erősen kell őket nyomogatni?

De akkor minek találták ki?! Mert amúgy praktikusnak tünik.

2010. márc. 10. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Én se tudtam vele gépelni. Otthon átvilágitva láttam, h az érinkező meg a billentyű gombja nem egy helyen van. El is passzoltam.
2010. márc. 10. 22:03
 4/11 A kérdező kommentje:

:(( Szomorú. Akkor nem veszek olyat. Pedig jó lett volna nekem egy pink színű. A mostani billentyűzetem mindig be van ragadva, meg tiszta morzsa, por...stb...

Köszi a segítséget!

2010. márc. 10. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
A lézerrel kivetített billentyűzet sokkal jobb cucc. Ha teheted akkor próbáld ki te is.
2010. márc. 10. 22:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Húú az milyen ???

Nem láttam még.

2010. márc. 10. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Rendes billentyűzetet ajánlóm.. abba is létezik pink meg több féle szín,csak nyitott szemel kell járni (:
2010. márc. 11. 00:44
 8/11 anonim ***** válasza:
A lézeres billentyűzet ilyen: [link]
2010. márc. 11. 08:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Ennek a lézeresnek elég magas az ára. Ennyit nem szeretnék belefektetni...de amúgy jóóóó.
2010. márc. 11. 11:05
 10/11 anonim válasza:
első vagyok. lehet hogy kényelmesnek tün ik, hogy kiterited, és zongorázol, de mivel gumi hol hozzáér hol, nem ezért állandóan erősen kell nyomkodni vegyél egy sima valamijen billentyűzetet, ami tetszik. logitech-ek elég jól birják a strapát, és még nem is néznek ki rosszul.
2010. márc. 11. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!