A mai nap vásároltam egy DELL Inspiron 3531-168905 notebook-ot, de olyan lassú, hogy még a begépelt szöveg megjelenésére is várni kell. Ez normális?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, ez egy egész jó gép, nem is szeretném másra használni, csak netezésre, de konkrétan ha le szeretnék menteni egy képet akkor perceket kell várnom, mire megjelenik a letöltés mappa... és akkor ez csak egy dolog, minden idegesítően lassú (net rendben van). Alapból ilyen lassú? (Ha igen miért olvastam csak jókat róla??? Kinek elégíti ez ki az igényeit a 21. században!?)2015. aug. 25. 19:18
1/7 anonim válasza:
Erről van szó?
Borzalmasan lassú, ez ennyit tud.
Az árgép meg hasonló oldalak értékelései nem érnek semmit, meg összehasonlítási alap nélkül írnak véleményeket, anélkül, hogy tudnák, hogy milyen kellene legyen.
Egy használt üzleti géppel jobban jártál volna minőségileg és sebességben is
2/7 A kérdező kommentje:
Erről... bakker.
Van olyan hasonló árkategóriájú gép, ami minimálisan azért jobb minőségű? (Tényleg csak annyi kéne, hogy menjen normálisan, ne akadozzon ennyire.)
2015. aug. 25. 19:37
3/7 szántóvető válasza:
ez mi?ez a proci egy szinten van az én celeron b800-as procimmal ami már a 4 évvel ezelőtti megjelenésekor is elavultnak,belépőszintnek számított.ilyen gyenge gépeket már nem is lenne szabad forgalmazni.ettől függetlenül ez a lassúság nem normális,főleg úgy hogy 2x annyi ram van benne mint az én gépemben.(a biost/drivereket frissítetted?)ilyen olcsón nem szabad gépet venni,kicsivel többért vehettél volna türhetőt.próbálj meg 32 bites oprendszert felrakni meg olyan vírusirtót ami kevésbé erőforrásigényes pl. panda.
4/7 anonim válasza:
Használt üzleti gépet ajánlok, pl: HP Probook 6460B, HP Probook 6560B, Dell Latitude E5420, HP ProBook 6360b, HP Elitebook 8460P, Lenovo Thinkpad T510, Dell Latitude E6420, attól függően, hogy mekkora gép kell
5/7 anonim válasza:
Nem kellene ennyire lassúnak lennie, valamilyen hiba lehet a háttérben. Feladatkezelő mit mutat? A processzor, merevlemez és a memória mennyire van használatban?
Egyébként egy normális, valamire való használható laptop szerintem közel kétszer ennyibe kerül.
6/7 anonim válasza:
Ilyen gépem van, nekem nincs ilyen gondom vele. Nem normális.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Visszavittem a gépet és visszakaptam a pénzemet. Legközelebb okosabban csinálom.
2015. szept. 11. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!