Az új notebook nagyon lassú, normális ez?
Figyelt kérdés
Apukámnak vettünk egy új notebookot, Win 8-as van rajta. Néhány frissítést telepített, attól még lassabb lett, ezért letiltottam a frissítéseket. Ennek ellenére még mindig iszonyú lassú néha, pedig semmit sem tettünk meg telepítettünk még rá. Normális ez így vagy lehet vele valami difi?2015. júl. 19. 22:20
2/6 A kérdező kommentje:
Processzor: Intel(R) Celeron(R) 2.16GHz
RAM: 2,00 GB (majdnem üres)
64 bites op rendszer
Ezekre gondoltál?
2015. júl. 19. 22:27
3/6 anonim válasza:
Igy gondoltam en is. Kicsit gyenge konfig, +2 giga rammal elmeletileg mar okesan kellene fusson.
4/6 anonim válasza:
Nálam 2GB Ram-os gépen hasít a Windows 7.Nem a memoriával van a baj.Szerintem telepítsd újra mert amit ott a boltban ráraknak nem biztos hogy jó.
5/6 anonim válasza:
A 64 bites Windows, és az a 2 GB RAM nem a legjobb párosítás.
Vagy telepítsetek fel egy 32 bites Windows-t, vagy bővítsétek ki +2 GB RAM-al a gépet ( utóbbit ajánlom ).
6/6 anonim válasza:
még úgy tudnál gyorsítani rajta, hogy winyó helyett SSD-t raksz bele. De ne kínai SSD-t, mert 1 hónap alatt csutkára kinyírja az akkudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!