Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Internetes játékban csalni?

Internetes játékban csalni?

Figyelt kérdés
sokan ismeritek a Goodgame Gangster (régen Mafia) nevű játékot.. gondolom..... na.. hogy van az, hogy egy 1-es szintű kis izének, 16 ezer pontja van az erőn és az életen??????????? hogyan?????? valaki elmagyarázná nekem?? minden nap minimum 10 csalóval találkozok!! Kezd elegem lenni belőlük! persze, bezzeg ha én most itt ide leírnám h küldjetek nekem valaki linket vagy programot vagy ilyesmit h akkor én is közöttük legyek, akkor azonnal szidni kezdenének, ugye?...... a vezetőség meg szart sem csinál.. valaki tud küldeni egy progit vagy ilyesmit?..
2015. aug. 23. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:

sokan vannak akik nemi tapasztalat utan ujrakezdik a jatekot es igy erosebbek.

na meg a rakoltott penz...

2015. aug. 23. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha igényesebb játékkal játszanál, akkor kevesebb csaló jönne szembe...
2015. aug. 23. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
2# pl?.... Abba is bele akarnak szólni, hogy milyen játékkal játszak. NICE :33 na... ha annyira írod h igényesebb játékkal játszanék meg stb... akkor írj párat amiben a csalók száma 0!
2015. aug. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!